Μάριος Παπαγεωργίου: Αυξάνονται οι ελπίδες για την εύρεση των οστών του

Μάριος Παπαγεωργίου: Αυξάνονται οι ελπίδες για την εύρεση των οστών του

Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας

Αναπτερώνονται οι ελπίδες για τον εντοπισμό των οστών του Μάριου Παπαγεωργίου, 11 ολόκληρα χρόνια μετά την απαγωγή και την δολοφονία του.

Μετά τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star, εκτιμώντας ότι υπάρχουν ελπίδες τα οστά που εντοπίστηκαν κοντά στα Δερβενοχώρια να ανήκουν σε εκέινον.

Ο κ. Ρουσόπουλος ανέφερε ότι ο χώρος που εντοπίστηκε το κρανίο είναι ένα σημείο στο οποίο είχαν κινηθεί οι δράστες της δολοφονίας. Εκεί υπάρχει και μία εκκλησία που αναφέρεται στα τηλεφωνήματα των δραστών.

Ακόμη ένα θετικό στοιχείο είναι το γεγονός πως ο κρατούμενος, ο οποίος υπέδειξε το σημείο, ήταν στη φυλακή με ανθρώπους που εμπλέκονται στην υπόθεση, οπότε είναι πολύ πιθανό να είχε έγκυρες πληροφορίες, όπως επεσήμανε ο δικηγόρος.

Μάλιστα ο ίδιος προχώρησε και σε μία αποκάλυψη, λέγτονας πως το κρανίο, σύμφωνα με τις πρώτες ανθρωπολογικές εκτιμήσεις, χρονολογικά, τοποθετείται στην δεκαετία που δολοφονήθηκε ο Μάριος.

Τις οριστικές απαντήσεις θα γνωρίζουμε σε 20 περίπου ημέρες, οπότε και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία κατά την οποία το οστικό DNA του κρανίου θα τεθεί σε σύγκριση με το DNA του Μάριου το οποίο υπάρχει στα εγκληματολογικά εργαστήρια από το 2012.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.