Ενεργοποίησε την βόμβα ο Ατζούν: Αυτός είναι ο τέταρτος κριτής στο Voice

Ενεργοποίησε την βόμβα ο Ατζούν: Αυτός είναι ο τέταρτος κριτής στο Voice

Ο τέταρτος κριτής που θα συζητηθεί.

Το Voice έχει μάθει το κοινό του στις συχνές αλλαγές, τόσο στο ρόστερ των κριτών-couch όσο και σε αυτή του παρουσιαστή. Έτσι και στην επόμενη σεζόν το talent show θα έχει νέα πρόσωπα, με τον τέταρτο μάλιστα κριτή να συζητιέται όσο κανείς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της Real Life είναι πλέον κλεισμένη η συμφωνία με την Acun Medya και τον ΣΚΑΪ για να αναλάβει τη θέση του τέταρτου κριτή ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αργυρός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο τραγουδιστής θα πάρει τη θέση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, η οποία αποχωρεί έπειτα από δύο σεζόν από το talent show. Θυμίζουμε ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός συμμετείχε αρκετά χρόνια πριν σε ριάλιτι-talent show, στο Fame Story.

Παρουσιαστής της νέας σεζόν του Voice θα είναι ο Γιώργος Λιανός ενώ από ό,τι φαίνεται μέχρι τώρα και ο Πάνος Μουζουράκης ενδέχεται να μην επιστρέψει στη θέση του.

Αντίθετα σταθεροί στις δύο θέσεις των κριτών θα είναι ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου, που παραμένουν οι πιο παλιοί συνεργάτες του show.