Μάριος Παπαγεωργίου: Αυτή είναι η αλήθεια για τα οστά του

Συγκλόνισε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου στο δικαστήριο: «Που είναι τα κόκκαλα του παιδιού μου;»

Τι είπε η δικηγόρος της οικογένειας

Στα ίχνη εντοπισμού των οστών του Μάριου Παπαγεωργίου φαίνεται ότι βρίσκονται οι Αρχές, 11 χρόνια μετά την απαγωγή και την δολοφονία του, μετά από πληροφορία που έδωσε στο «Φως στο Τούνελ» κρατούμενος φυλακών και τον εντοπισμό κρανίου στο μέρος που υπέδειξε ο ίδιος.

«Η πληροφορία ήρθε από πολύ έγκυρη πηγή, αναφέρεται σε περιοχές που είχαν κινηθεί οι δολοφόνοι και απαγωγείς, με χαρακτηριστικό και συγκεκριμένο στίγμα» είπε στο «Πρωινό μας» ο δικηγόρος της κυρίας Βαρβάρας Θεοδωράκη, της μητέρας του Μάριου που 11 χρόνια περιμένει να βρει το παιδί της.

«Σε πολύ καλό δρόμο»

«Πραγματικά πιστεύω ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά στον εντοπισμό των οστών του Μάριου, για πρώτη φορά είμαστε πολύ αισιόδοξοι» δήλωσε ο κος Νίκος Ρουσσόπουλος.

«Να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει»

Η μητέρα του 26χρονου τότε Μάριου, Βαρβάρα Θεοδωράκη, που όλα αυτά τα χρόνια περιμένει καρτερικά οποιαδήποτε πληροφορία, ζητά να μάθει την αλήθεια, αναμένει να βρεθεί το σώμα του παιδιού της, μίλησε στο MEGA μετά την ανεύρεση κρανίου και οστών ύστερα από μαρτυρία κρατουμένου στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και συγκλόνισε.

«Το μόνο που θέλω ότι είναι δυνατόν να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει από το παιδί μου, τίποτα άλλο δε θέλω. Το μόνο που ζητάω. Με οποιοδήποτε τρόπο μπορούνε να το βρούνε. Να βρουν τα υπολείμματα», δήλωσε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου.

Μάλιστα πιστεύει πως τα νέα αυτά στοιχεία ίσως δώσουν τέλος σε αυτό το μαρτύριο που ζει εδώ και 20 χρόνια.

«Θα περιμένω υπομονετικά τις είκοσι – τριάντα ημέρες πόσες θα’ ναι για να βγουν τα αποτελέσματα. Δεν μπορώ να έχω ελπίδες αν δε δω τα αποτελέσματα. Να μάθω την αλήθεια, τι έγινε πώς έγινε και πού βρίσκονται τα κοκαλάκια του αυτό με ενδιαφέρει. Όλα τα άλλα τα έχει αναλάβει η δικαιοσύνη της οποίας της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη» είπε ακόμα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.