Νέα αρχή μετά το τέλος: Η επόμενη κίνηση – έκπληξη του Πολάκη μετά το ΣΥΡΙΖΑ 

Το δηλητηριώδες καρφί του Πολάκη…

Φαίνεται πως ο βουλευτής σχεδίαζε... ηρωική έξοδο από την Κουμουνδρούρου

Εντονες αντιδράσεις, στην πολιτική σκηνή και όχι μόνο, προκάλεσε η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για το «βαθύ κράτος» που δημοσίευσε φωτογραφίες και ονόματα δημοσιογράφων, δικαστών και τραπεζικών.

Εντονες αντιδράσεις, στην πολιτική σκηνή και όχι μόνο, προκάλεσε η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για το «βαθύ κράτος» που δημοσίευσε φωτογραφίες και ονόματα δημοσιογράφων, δικαστών και τραπεζικών γράφοντας πως «αν δεν καθαρίσουμε αυτούς, δεν θα είναι αλλιώς την επόμενη φορά».

Η ανάρτηση φαίνεται πως αποτέλεσε και τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αφού οι σχέσεις της Κουμουνδούρου με τον βουλευτή Χανίων έχουν διαρραγεί και ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται έτοιμος να τον διαγράψει, στέλνοντάς τον την Επιτροπή Δεοντολογίας.


Και ενώ βρίσκεται στο κατώφλι της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης φαίνεται πως είναι έτοιμος να αλλάξει… πλεύση. Ενα σενάριο θέλει τον βουλευτή και πρώην υπουργό να πηγαίνει με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Πλεύση Ελευθερίας αλλά και με τη ΛΑΕ του Κώστα Λαφαζάνη. Ωστόσο η επιστροφή στους… πρώην συντρόφους δεν κερδίζει έδαφος και ο Παύλος Πολάκης δεν θα σταθεί στο πλευρό τους.

Ο Παύλος Πολάκης δέχεται εισηγήσεις από δικούς του ανθρώπους για τη δημιουργία πολιτικού φορέα με εκείνον επικεφαλής. Για τις προσεχείς εκλογές του 2023 μοιάζει δύσκολο, αλλά όχι και απίθανο! Ο Πολάκης τελείωσε απ’ τον  ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι απ’ την πολιτική και φαίνεται πως θα τον δούμε με δικό του κόμμα.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.