«Έτσι βρήκα τόσα λεφτά»: Ώρα μηδέν για τον Νίκο Κοκλώνη

Ο Κοκλώνης έκανε τη μεταγραφή της χρονιάς...

Ο παραγωγός και παρουσιαστής, ο Γερμανός και η... απλήρωτη ΔΕΗ

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται πλέον το πόρισμα του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος Χρήστος Μπαρδάκης για τον γνωστό παρουσιαστή και τηλεοπτικό παραγωγό Νίκο Κοκλώνη.

Πλέον, οι Αρχές θα μελετήσουν τα στοιχεία, θα εξετάσουν το πόρισμα των 80 σελίδων και στη συνέχεια αναμένεται να καλέσουν τον «ύποπτο» (αν το κρίνουν) προκειμένου να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Πριν παραδοθεί το πόρισμα του οικονομικού εισαγγελέα, ο παρουσιαστής είχε μιλήσει στην Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη για το πως έκανε την περιουσία του…


Δεν είχε να πληρώσει τη ΔΕΗ

«Τα λεφτά ήρθαν έτσι ξαφνικά. Επειδή τίποτα δεν είναι νορμάλ στη ζωή μου και όλα αλλάζουν, ενώ δουλεύω σε μία τράπεζα, ξαφνικά λέω βαριέμαι. Έπαιρνα 1.650 κάτι ευρώ. Έχω τελειώσει την ΑΣΟΕΕ. Ήταν πολύ βαρετή η ζωή μου. Και εκεί ήμουν δραστήριος περισσότερο. Και είμαι σε ένα αεροπλάνο, έχω καψουρευτεί στο Βερολίνο και λέω μία ζωή την έχουμε. Τι θες να κάνεις; Να ταξιδεύεις. Δεν είχα τα λεφτά για το ταξιδιωτικό γραφείο. Ήθελε εγγυητικές άδειες, κάνα κατοστάρι. Από εδώ και από εκεί βρίσκω λεφτά, ξεκινάω το γραφείο και νόμιζα ότι θα είμαι ο καλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας. Ήμουν 24 ετών. Κάθομαι γιατί έχω και πείσμα και λέω θα τα καταφέρω αλλά δεν τα κατάφερα. Στην αρχή δεν έχω να πληρώσω τη ΔΕΗ» είχε πει ο Νίκος Κοκλώνης.



Τι συνέβη με τον Γερμανό

«Τα λεφτά, τα από εδώ και από εκεί πώς ήρθαν;» ρώτησε η Αννίτα Πάνια. «Φέρε μου Αννίτα λίγα δανεικά, θα στα δώσω. Φέρε μου Ηλία. Μαζεύονται. Βρίσκεται κι ένας περίεργος τύπος και μου δίνει ένα 60άρι και ξεκινάω. Δεν θέλω να τον βλέπω. Όταν δυσκόλεψαν τα πράγματα, ερχόταν έξω από το γραφείο, με το τσαντάκι και με ρωτούσε που είναι τα λεφτά. Ήταν… τόκογλου εννοείται. Ξεκινάει και δεν παίρνουν κανένα εισιτήριο από εμένα. Και μου κόβουν τη ΔΕΗ. Λέω δεν γίνεται αυτό. Ήμουν στο Βερολίνο και όπως έλεγα την ιστορία μου στο αίσθημα, την άκουσε ένας Γερμανός. Είναι από τους πιο πλούσιους σήμερα της Ευρώπης. Μου είπε αν πιστεύω στο όνειρό μου και εκείνος θα με έβαζε στις μεγάλες αγορές. Ήθελε 20% έκπτωση και σε 15 μέρες τα κατάφερα. Μου λέει: “Μπορείς να μου φέρεις 2.000 εισιτήρια για Γερμανία φθηνότερα;” Τα κατάφερα. Πήγαινα έξω από τα γραφεία της παλιάς ολυμπιακής και τους έλεγα “σας παρακαλώ”».


Ποιος πληρώνει τις παραγωγές

Λίγο αργότερα, η Αννίτα Πάνια τον ρώτησε για τον μύθο σχετικά με το «πώς ο Νίκος Κοκλώνης έχει βρεθεί με τόσα λεφτά έτσι ώστε να κάνει τέτοιες παραγωγές και να τις υποστηρίζει». «Να ξεκαθαρίσω κάτι. Όταν ένας παραγωγός παίρνει μία δουλειά, έρχεται το κανάλι και του λέει “θέλω τον τάδε, πόσο κάνει για να βγαίνει 2 φορές την εβδομάδα;” και δίνει τα χρήματα για την παραγωγή. Άρα τα λεφτά έρχονται από τα κανάλια, δεν τα βάζω εγώ. Σίγουρα όταν ξεκίνησα έβαζα εγώ μπροστά για να μπορέσω να το στηρίξω γιατί πληρώνουν τα κανάλια με μια καθυστέρηση αλλά τώρα πλέον που έχει ρολάρει πλέον, δεν έχω ανάγκη τέτοια. Είμαι από τους μεγαλύτερους  παραγωγούς» απάντησε ο Νίκος Κοκλώνης.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.