Ζορίζει πολύ το πράγμα με Κοκλώνη…

Ο Κοκλώνης έκανε τη μεταγραφή της χρονιάς...

Ασχημα τα νέα για τον παρουσιαστή

Κάθε εμπλοκή του σε υποθέσεις απάτης και ξεπλύματος μαύρου χρήματος αρνείται ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός διέψευσε κατηγορηματικά τις πληροφορίες που επικαλείται το Documento ενώ σε ό,τι αφορά την επιχορήγηση που υποτίθεται πως έλαβε από το Ελληνικό Δημόσιο το υπουργείο Ανάπτυξης διευκρίνισε πως ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο.

Με ανάρτηση στο Twitter, μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης άφησε αιχμές για πολιτικά συμφέροντα πίσω από τα όσα ακούγονται. «Όσο για τα χρήματα που πήρα από το δημόσιο είναι 0. Δείτε και την απάντηση του υπουργείου! Οι φήμες έφτασαν πρώτα άλλου τυχαίο; Κατά τα αλλά δεν είναι πολιτικό θέμα… Δεν θα σας κάνω την χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά! Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!» σημείωσε ο ιδιοκτήτης της Barking Well Media σε tweet του.

Ασχημα νέα για τον Κοκλώνη

Το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, επικεφαλής της οποίας είναι ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης, διέταξε να δεσμευθεί το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Νίκου Κοκλώνη όπως επίσης και τα περιουσιακά στοιχεία 7 φυσικών προσώπων και εμπλεκόμενων εταιρειών.

Οπως είναι φυσικό, υπάρχουν ανησυχίες από τους 600 εργαζόμενους που απασχολεί αναφορικά με τις πληρωμές τους μετά τη δέσμευση των λογαριασμών. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο παρουσιαστής έχει στείλει μήνυμα για να τους καθησυχάσει.

Μετά το πόρισμα που περιγράφει σοβαρά αδικήματα, δεν αποκλείεται η διενέργεια έρευνας από την Οικονομική Εισαγγελία. Αξιο αναφοράς είναι πως οι εργασίες των εταιρειών συνεχίζονται, αλλά αυτό μένει να να φανεί στην πράξη μετά τη δέσμευση των λογαριασμών.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.