Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν: Πολύ άσχημα τα τελευταία νέα…

Μικρή Μαντλίν: Έτσι κλείνει η υπόθεση της εξαφάνισής της

Τι συμβαίνει με την Πολωνή;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την νεαρή από την Πολωνία που ισχυρίζεται ότι είναι η «μικρή Μαντλίν», το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε από θέρετρο της Πορτογαλίας το 2007.

Η 22χρονη που ονομάζεται Τζούλια Βέντελ ισχυρίζεται, σε αναρτήσεις της στα social media πως έχει βάσιμες υποψίες ότι είναι η μικρή Μαντλίν. «Είμαι η Μαντλίν ΜακΚάν» αναφέρει στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που φέρουν μάλιστα την ονομασία @iammadeleinemcann. Η νεαρή ισχυρίζεται ότι άρχισε να αναρωτιέται αν πρόκειται για την αγνοούμενη «πριν μερικούς μήνες», όταν άκουσε μία ιστορία από τη γιαγιά της.


Μάλιστα, ισχυρίζεται πως έχει και το ίδιο στίγμα στο μάτι της, αλλά και φακίδα στο πόδι της στα ίδια σημεία με τη Μαντλίν. Στις αναρτήσεις της αναφέρει πως επιθυμεί να κάνει τεστ DNA, καθώς οι Αρχές δεν της έδιναν σημασία. Στην τελευταία της ανάρτηση γράφει πως οι γονείς της μικρής Μαντλίν, Κέιτ και ο Τζέρι ΜακΚάν, επικοινώνησαν μαζί της και αποδέχθηκαν να κάνουν test DNA.


«Κάτι δεν μου κολλάει»

Ιδιωτικός ντετέκτιβ, ο οποίος σχετίζεται με την υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚάν, αμφισβητεί ότι η 22χρονη Πολωνή είναι η αγνοούμενη. «Χωρίς να γνωρίζω τις λεπτομέρειες σε βάθος, κάτι δεν μου κολλάει» δήλωσε ο ερευνητής Φρανσίσκο Μάρκο στην ισπανική εφημερίδα El Independiente. «Δεν νομίζω πως είναι εκείνη» πρόσθεσε ο ίδιος, σύμφωνα με τη New York Post.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.