2 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ: Πού προηγείται της ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση – ανατροπή

Αναζητά... γυναίκα ο Αλέξης Τσίπρας

Νέα δεδομένα στην πολιτική σκηνή ενόψει των εκλογών 

Ανατρεπτικά είναι τα δεδομένα δημοσκόπησης που διενεργήθηκε από την Palmos Analysis για λογαριασμό του Creta Channel ενόψει των εκλογών 2023.

Συγκεκριμένα, στην περιφέρεια Κρήτης, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται δύο μονάδες έναντι της ΝΔ συγκεντρώνοντας 27%, έναντι 25% που συγκεντρώνει το κυβερνών κόμμα. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 14%, το ΚΚΕ με 4%, το ΜέΡΑ25 με 3% και η Ελληνική Λύση με 1%. Το 7% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως θα ψήφιζαν άλλο κόμμα, ενώ το 19% δηλώνουν αναποφάσιστοι.

Σαρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας για την πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 28%, η Νέα Δημοκρατία 23%, το ΠΑΣΟΚ 16%, το ΚΚΕ 4%, το ΜέΡΑ25 3%, ενώ 5% των ερωτηθέντων θα ψήφιζαν άλλο κόμμα και το 21% δήλωσαν αναποφάσιστοι.

Προβάδισμα και στα Χανιά

Στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων το 32% των ερωτηθέντων δήλωσε πως θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, το 27% Νέα Δημοκρατία, το 9% ΠΑΣΟΚ, το 4% ΚΚΕ, το 3% Ελληνική Λύση και το 2% ΜέΡΑ25. Το 10% θα ψήφισε άλλο κόμμα, ενώ οι αναποφάσιστοι αγγίζουν το 14% των ερωτηθέντων.

ΝΔ στο Ρέθυμνο

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου στην πρόθεση ψήφου τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής: Νέα Δημοκρατία 32%, ΣΥΡΙΖΑ 22%, ΠΑΣΟΚ 16%, ΜέΡΑ25 7%, ΚΚΕ 2% και Ελληνική Λύση 2%. Άλλο κόμμα θα ψήφιζε το 9% των ερωτηθέντων, ενώ το 10% δηλώνουν αναποφάσιστοι.

ΝΔ και στο Λασίθι

Στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου το 25% των ερωτηθέντων δήλωσε πως θα ψήφιζε Νέα Δημοκρατία, το 18% ΣΥΡΙΖΑ, το 18% ΠΑΣΟΚ, το 6% ΜέΡΑ25, το 4% ΚΚΕ, το 1% Ελληνική Λύση, ενώ άλλο κόμμα θα ψήφιζε το 2% των συμμετεχόντων στην έρευνα και το 25% δήλωσαν αναποφάσιστοι.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.