Αυτή είναι η συμμορία της Νέας Ιωνίας

Αυτή είναι η συμμορία της Νέας Ιωνίας

Γνωστοί στις αρχές

Γνώριμοι των Αρχών είναι οι πρωταγωνιστές του αιματηρού επεισοδίου σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία όπου βρήκε τραγικό θάνατο ένας 37χρονος θαμώνας από αδέσποτες σφαίρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, πρόκειται για μέλη γνωστής συμμορίας στην Αστυνομία.

Αποτελείται περίπου από 10 άτομα, αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη νύχτα σε υποθέσεις εκβιάσεων, διακίνησης ναρκωτικών και σωματεμπορίας.

Η περιοχή δράσης τους είναι το κέντρο της Αθήνας, κοντά στον σταθμό Λαρίσης, ενώ έδρα τους είναι ένα κλαμπ στα Σεπόλια, από το οποίο μάλιστα η συμμορία έχει πάρει και το όνομά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συμμορία των σκληρών κακοποιών έχει διασυνδέσεις με ποινικούς εντός των φυλακών, ενώ φαίνεται να λειτουργούν και σαν «σωματοφύλακες» γνωστών τράπερς, με εμπλοκές σε περιστατικά ξυλοδαρμών.

Ο πυροβολισμός στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας, φαίνεται να έγινε μετά από συμπλοκή της συμμορίας με άλλα τρία άτομα, επίσης αλλοδαπούς, με τους οποίους υπήρχε προστριβή για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.