«Μιλάει» το αυτοκίνητο: Τα στοιχεία που άφησαν οι δολοφόνοι της Νέας Ιωνίας

«Μιλάει» το αυτοκίνητο: Τα στοιχεία που άφησαν οι δολοφόνοι της Νέας Ιωνίας

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Εντοπίστηκε ένα από τα οχήματα με τα οποία διέφυγαν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου με πυροβολισμούς στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία χθες το βράδυ.

Πρόκειται για ένα όχημα Μερσέντες τύπου τζιπ το οποίο ήταν κλεμμένο.

Από την πρώτη στιγμή μετά το επεισόδιο στην καφετέρια στην οδό Κασταμονής, η αστυνομία είχε μαρτυρίες για το συγκεκριμένο όχημα που το είδαν να φεύγει από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα.

Μέσα από κάμερες ασφαλείας ταυτοποιήθηκε και η πινακίδα κυκλοφορίας και τελικά εντοπίστηκε νωρίτερα το πρωί στην περιοχή του Γκύζη.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται το συγκεκριμένο όχημα να φεύγει από το σημείο του επεισόδιου όπως έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.

Το όχημα έχει ήδη μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για περαιτέρω έλεγχο στην έρευνα που διεξάγεται για τον εντοπισμό των δραστών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα άτομα που συμμετείχαν στην συμπλοκή διέφυγαν και με ένα δεύτερο όχημα.

Το τρίτο αυτοκίνητο των δραστών ένα τζιπ μεγάλου κυβισμού έμεινε έξω από την καφετέρια αφού οι δράστες δεν πρόλαβαν να το πάρουν.

Από την μέχρι τώρα έρευνα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο φαίνεται να είναι ενοικιασμένο από άγνωστη ωστόσο εταιρεία ενοικιάσεις οχημάτων.

Οι δράστες

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι πρωταγωνιστές του αιματηρού επεισοδίου μέσα στην καφετέρια είναι άτομα αλβανικής καταγωγής που εμπλέκονται σε κυκλώματα της νύχτας με μπράβους και διακίνηση ναρκωτικών.

Για κάποιο λόγο τα 7 με 8 άτομα διαφώνησαν για κάτι και ξεκίνησε ο άγριος καβγάς που κατέληξε σε πυροβολισμούς με τραγικό αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός θαμώνα της καφετέριας που δεν είχε καμία σχέση με τα συγκεκριμένα άτομα και το επεισόδιο μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές πρόκειται για μέλη δύο διαφορετικών κυκλωμάτων της νύχτας που συναντήθηκαν στην καφετέρια για να λύσουν τις διαφορές τους με την κατάσταση τελικά να φεύγει εκτός ελέγχου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον 4 άτομα που συμμετείχαν στο επεισόδιο είναι γνώριμα των αρχών και έχουν ταυτοποιηθεί.

Εικάζεται ότι θα προσπαθήσουν να διαφύγουν στην Αλβανία όσοι μπορέσουν – αν δεν τον έχουν κάνει ήδη – και για αυτό τον λόγο οι έρευνες για τον εντοπισμό τους αναμένεται να επεκταθούν και στη γειτονική χώρα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.