Πολύ ευχάριστα νέα για τον Σωκράτη Κόκκαλη

Eπιστρέφει ως μεγάλος παίκτης με τριπλό χτύπημα.
Πολύ ευχάριστα νέα για τον Σωκράτη Κόκκαλη

Μία πολύ καλή εβδομάδα, ήταν αυτή που διανύσαμε μετά τον Δεκαπενταύγουστο, για τις μετοχές των εταιρειών του Σωκράτη Κόκκαλη, ακόμα και τις ημέρες που στο Χρηματιστήριο υπήρξε πτώση.

Στο προσκήνιο των αγορών βρέθηκαν η Ιντρακόμ, η Ιντρακάτ αλλά και ο Κέκρωπας. Τα καλύτερα νέα υπήρξαν για την Ιντρακόμ που είδε νέα υψηλά με 2,47 ευρώ και νέους αγοραστές που οι πληροφορίες στην αγορά αναφέρουν ότι προέρχονται από μεγάλες τράπεζες του εξωτερικού.

Από το ξεκίνημα του 2021 η απόδοση της μετοχής είναι σχεδόν 195% ενώ η κεφαλαιοποίηση της φτάνει στα 187,3 εκατ. ευρώ, με την εταιρεία να είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει ενεργή συμμετοχή στα έργα του πακέτου του Ταμείου Ανάκαμψης.

Η Ιντρακάτ επίσης σημείωσε την Τετάρτη και την Παρασκευή μεγάλη άνοδο, πάνω από 20% συνολικά, ενώ υποχώρησε οριακά ακόμα και την ημέρα που ο γενικός δείκτης έπεφτε 2%.

Η κεφαλαιοποίηση της εταιρείας κυμαίνεται περίπου στα 113,3 εκατ. ευρώ με τις πιθανότητες να είναι στην πλευρά μίας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Παράλληλα τρέχει το εναλλακτικό σενάριο να τραβήξει κεφάλαια μέσω ενός πράσινου ομολογιακού δανείου, το οποίο θα φτάσει στο ύψος των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ