«Η ΝΔ έχασε την ψυχή της, τι περιμένουν;»: Το επιθετικό tweet του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που έγινε viral (Pic)

Ο Μπογδάνος τα έβαλε με τον ΠΟΥ για ένα... πασχαλινό αυγό

Η απόφαση του Κώστα Καραμανλή να αποχωρήσει προκάλεσε... πανικό

Η απόφαση του Κώστα Καραμανλή να αποχωρήσει προκάλεσε… πανικό στο Twitter με χρήστες να τη σχολιάζουν ποικιλοτρόπως. Ενας από αυτούς είναι και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Μπορεί η απόφαση του Κώστα Καραμανλή να μην έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, καθώς οι φήμες αιωρούνταν έντονα το τελευταίο διάστημα, αλλά η επίσημη ανακοίνωσή του ότι βάζει τίτλους τέλους στην επί 34 συναπτά έτη κοινοβουλευτική του διαδρομή σίγουρα τάραξε τα νερά της εγχώριας πολιτικής σκηνής.

Από το περιβάλλον του πάντως υπογραμμίζεται ότι ο κ. Καραμανλής «δεν ήθελε και δεν θα υπέσκαπτε ποτέ την ενότητα της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής». Σύμφωνα άλλωστε με όσους τον γνωρίζουν καλά, η φιλοσοφία που τον διέπει έχει στον πυρήνα της το μότο «δεν πληγώνεις την παράταξη που σε ανέδειξε και χάρη στην οποία ηγήθηκες της χώρας».

Η απόφαση του Κώστα Καραμανλή να αποχωρήσει προκάλεσε… πανικό στο Twitter με χρήστες να τη σχολιάζουν ποικιλοτρόπως. Ενας από αυτούς είναι και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο οποίος έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει και πάλι το πρώην πολιτικό «σπίτι» του πως λοιδορεί τον πρώην πρωθυπουργό.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου: «Απίστευτο… Το σύστημα κομματικών λογαριασμών της ΝΔ λοιδορεί τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, που σήμερα ανακοίνωσε τη μη υποψηφιότητά του στις προσεχείς εκλογές.  Τί άλλο περιμένουν οι παραδοσιακοί νεοδημοκράτες, ώστε να καταλάβουν ότι το κόμμα έχει χάσει την ψυχή του;».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.