Ξεπέρασε τον Γιάννη Λοβέρδο: Αδιανόητη γκάφα απ’ τον Άδωνι Γεωργιάδη

Σε μία γκάφα υπέπεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε μία προσπάθεια να «καρφώσει» τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Ευάγγελο Αντώναρο.
Καθηγητής κινείται νομικά κατά του Άδωνη Γεωργιάδη

Σε μία γκάφα υπέπεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε μία προσπάθεια να «καρφώσει» τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Ευάγγελο Αντώναρο.

Η γκάφα του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε… χαμό στα σχόλια στο Twitter. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ευάγγελος Αντώναρος ανήρτησε μία φωτογραφία στην οποία διαβάζει ένα βιβλίο. Ο φωτογραφικός φακός είχε αντιστρέψει την εικόνα δείχνοντας τα δεξιά αριστερά και αντίστροφα, κάτι το οποίο διορθώνεται μόνο με ειδική ρύθμιση στην κάμερα του κινητού, ή με αντιστροφή της φωτογραφίας μετά τη λήψη της.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπεσε να κατηγορήσει τον Ευάγγελο Αντώναρο ότι υποκρίνεται πως διαβάζει για να βγάλει τη φωτογραφία και πως κρατάει το βιβλίο ανάποδα! Μάλιστα σπεύδει να ζουμάρει στα γράμματα του οπισθόφυλλου προκειμένου να αποδείξει τον ισχυρισμό του.  Βεβαίως, ο κ. Γεωργιάδης έσπευσε να κατεβάσει την ανάρτηση μόλις αντιλήφθηκε το λάθος του, όμως η ζημιά είχε ήδη γίνει.

Ξεπέρασε τον Γιάννη Λοβέρδο: Αδιανόητη γκάφα απ’ τον Άδωνι ΓεωργιάδηΞεπέρασε τον Γιάννη Λοβέρδο: Αδιανόητη γκάφα απ’ τον Άδωνι Γεωργιάδη

Από την πλευρά του ο κ. Αντώναρος απάντησε άμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη με ιδιαίτερα καυστικό ύφος: «Δεν ξέρει ο ανευ αρμοδιοτήτων υπουργος των νανογιλεκων ότι ακόμη κι αν διαγράψει 1 tweet για το οποίο τον γιουχαρουν χιλιάδες χρήστες το αποτύπωμα μένει. Κ ως screenshot. Αλλά η “φυγή” του αντανακλά τον χαρακτήρα του. Δεν έχει καν την ευθιξία να ζητήσει συγγνώμη. Λεπτομέρειες…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ