Απίστευτος ο τρόπος πατέρα και γιου για να διακινούν κοκαΐνη

Αθώοι οι ηθοποιοί και ο παρουσιαστής για το «σουσάδικο της κόκας» στο Κολωνάκι

Που την έκρυβαν

Ένα κύκλωμα ναρκωτικών εξάρθρωσαν οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης βάζοντας «μπλόκο» στη νέα παρτίδα κοκαΐνης που έφτανε στο νησί και που ξεπερνούσε το 1,7 κιλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η υπόθεση ήρθε στο φως χθες με τη σύλληψη τριών ατόμων ωστόσο οι έρευνες του συγκεκριμένου κυκλώματος είχαν ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν.

Τα ταξίδια στο εξωτερικό και η μεταφορά της κοκαΐνης

Οι αστυνομικοί παρακολουθούν έναν 49χρονο και τον 22χρονο γιο του καθώς είχαν πληροφορίες ότι μετέφεραν και εμπορεύονταν ναρκωτικά.

Όπως διαπιστώθηκε, ο πατέρας με τον γιο έφευγαν τακτικά από την Κρήτη και έκαναν ταξίδια στο εξωτερικό όπου έρχονταν σε επαφές με εμπόρους ναρκωτικών και προμηθεύονταν ποσότητες κοκαΐνης.

Μόλις γινόταν η αγοραπωλησία οι δύο άνδρες κανόνιζαν να προμηθευτούν οικιακές συσκευές μέσα στις οποίες έκρυβαν την κοκαΐνη.

Στη συνέχεια, πήγαιναν σε μεταφορική εταιρία και έδιναν τις οικιακές συσκευές για να τις μεταφέρουν στην Αττική.

Εκεί, είχαν επιστρατεύσει μία 40χρονη Αλβανίδα προκειμένου να πάει να παραλάβει τα δέματα με τις οικιακές συσκευές.

Πώς έγινε η σύλληψη

Οι αστυνομικοί γνωρίζοντας ότι μία ακόμα μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης είχε ξεκινήσει από το εξωτερικό με προορισμό αρχικά την Αττική και μετά την Κρήτη προχώρησαν σε έρευνα χθες στο Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου στον Προμαχώνα. Εκεί, εντοπίστηκε φορτηγό στο οποίο πραγματοποιήθηκε έλεγχος, όπου μεταφέρονταν οι οικιακές συσκευές που μέσα τους είχαν κρύψει δύο δέματα τα οποία περιείχαν κοκαΐνη σε μορφή τούβλου συνολικού 1.726,4 γραμμαρίων.

Οι άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν την 40χρονη γυναίκα στην Αττική ενώ λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν ο 49χρονος με τον 22χρονο γιο του στο Ηράκλειο.

Παράλληλα οι αρχές, κατάσχεσαν συνολικά τέσσερα αυτοκίνητα και έξι κινητά τηλέφωνα καθώς και 550 ευρώ σε μετρητά που βρέθηκαν στα σπίτια του πατέρα και του γιου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.