Εύα Καϊλή: Ποιος και τι της ζήτησε να υπογράψει 

Δικηγόρος του διαβόλου: Με αυτή την κίνηση ματ βγάζει την Καϊλή απ’ τη φυλακή

Την παρομοίασαν με την... Ιφιγένεια 

Με ένα πρόσωπο από την αρχαία τραγωδία του «Ευριπίδη» συνέκρινε την Εύα Καϊλή, την κατηγορούμενη Ευρωβουλευτή για το σοβαρό σκάνδαλο του Qatar Gate που έχει συνταράξει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο δικηγόρος της εν Ελλάδι, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 συνέκρινε την πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με τη «Ιφιγένεια», καθώς υποστηρίζει ότι η κα Καϊλή δέχθηκε πιέσεις, για να ομολογήσει αδικήματα, που δε διέπραξε η ίδια, για να δει το παιδί της.

Παράλληλα, χαρακτήρισε υποκριτές τους μετέχοντες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. «Έπρεπε να αφεθεί ελεύθερη και δεν αφέθηκε ελεύθερη γιατί τη θέλουν ως τρόπαιο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος,  ο οποίος πρόσθεσε ότι η Εύα Καϊλή δέχθηκε πιέσεις από το νομικό της περιβάλλον να συνεργαστεί με τις Αρχές και να υπογράψει ομολογία για αδικήματα που δεν έχει διαπράξει και να βγει από τη φυλακή, για να συναντήσει το παιδί της.

Εύα Καϊλή: Της ζήτησαν να υπογράψει

«Από την πρώτη στιγμή, όλο το περιβάλλον της, δεν μπορώ να πω συγκεκριμένα ονόματα, και το νομικό της περιβάλλον της έλεγε να συνεργαστεί, να υπογράψει και σε μία με δύο μέρες θα ήταν ελεύθερη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Υπάρχουν στιγμές που λέει να υπογράψω για να δω το παιδί μου, να βγω δεν μπορώ άλλο. Από την επόμενη ημέρα, μου λέει, να υπογράψω τι, τι έχω κάνει», πρόσθεσε σχετικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Την ίδια ώρα, ο νέος της συνήγορος, γνωστός με τα προσωνύμια «συνήγορος του διαβόλου», «μετρ της αντεπίθεσης» και «πρίγκιπας της διαδικασίας», Σβεν Μαρί άσκησε έφεση στην απόφαση των δικαστών, δηλαδή να μείνει η Εύα Καϊλή άλλους δύο μήνες στη φυλακή του Χάρεν στις Βρυξέλλες, ζητώντας κατά παράσταση εξέταση με τον κ. Παντσέρι, γιατί τον θεωρεί αναξιόπιστο.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.