«Πιο χαμηλά δεν έχει»: Το σχόλιο – φωτιά της Έλενας Ακρίτα για τον πρωθυπουργό που προκάλεσε χαμό (Pic)

«Πιο χαμηλά δεν έχει»: Το σχόλιο - φωτιά της Έλενας Ακρίτα για τον πρωθυπουργό που προκάλεσε χαμό (Pic)

Οι παρακολουθήσεις βάζουν... φωτιά

Συνέντευξη παραχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη σε τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης και αναφέρθηκε και στην υπόθεση των παρακολουθήσεων από το κακόβουλο λογισμικό Predator.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής της ΝΔ μίλησε στον σταθμό Kriti TV και την εκπομπή «Αντιθέσεις», όπου σε ερώτηση που δέχτηκε για τα δημοσιεύματα που θέλουν, τόσο την ίδια όσο και τον γιο της Κώστα και την κόρη της Αλεξία, να έχουν υπάρξει θύματα παρακολούθησης και τα κινητά τους τηλέφωνα να έχουν πληγεί από κακόβουλο λογισμικό, παραδέχτηκε πως αναγκάστηκε να αλλάξει συσκευή, χωρίς ωστόσο να αποστείλει την παλιά στο εξωτερικό για έλεγχο.


«Όχι. Δεν τα έστειλα, αλλά για να είμαι τελείως ειλικρινής, άλλαξα τηλέφωνο. Δεν τα έστειλα όμως», είπε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Έχω αίσθηση τι γίνεται με αυτά τα λογισμικά γιατί ανήκω σε μία επιτροπή της Ευρώπης που ασχολείται με αυτά. Είχα την ψευδαίσθηση ότι έχουμε τη δυνατότητα κάνοντας ορισμένες κινήσεις να προφυλαχθούμε, να μη δηλώνουμε τοποθεσία και διάφορα τέτοια. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε διεθνώς. Αυτή τη στιγμή αυτά τα κακόβουλα λογισμικά είναι στα χέρια “Χ” ανθρώπων τα οποία χρησιμοποιούνται σε βιομηχανίες, σε επιχειρηματίες για να υπάρξει αυτού του είδους η παρακολούθηση».

Ελενα Ακρίτα: Το… καρφί

Η Ελενα Ακρίτα σχολίασε τη δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη για αλλαγή κινητού τηλεφώνου λέγοντας πως είναι «η επιτομή της κατάντιας ενός πρωθυπουργού». Η δημοσιογράφος «κάρφωσε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη που δημοσιεύματα τον εμπλέκουν στο θέμα των παρακολουθήσεων με αποτέλεσμα να γίνει… χαμός στα σχόλια της ανάρτησης που έκανε στο Facebook.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα: «Η επιτομή της κατάντιας ενός πρωθυπουργού είναι η σημερινή δήλωση της αδελφής του Ντόρας Μπακογιάννη ότι άλλαξε κινητό από τον φόβο των υποκλοπών. Πιο χαμηλά δεν έχει».

«Πιο χαμηλά δεν έχει»: Το σχόλιο - φωτιά της Έλενας Ακρίτα για τον πρωθυπουργό που προκάλεσε χαμό (Pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.