Υπόθεση παρενόχλησης: Αυτός είναι ο γνωστός προπονητής που παίρνει τη θέση του Φιλιππίδη

Υπόθεση παρενόχλησης: Αυτός είναι ο γνωστός προπονητής που παίρνει τη θέση του Φιλιππίδη

Οι τελευταίες εξελίξεις

Ο Δημήτρης Λιγνάδης από τους επώνυμους κρατούμενους είναι ίσως το πρόσωπο που δείχνει τη μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στις φυλακές. Ως γνωστόν ο ηθοποιός- σκηνοθέτης ανεβάζει ένα θεατρικό έργο εντός φυλακών, στο οποίο έχει αφοσιωθεί καθώς επιθυμεί το αποτέλεσμα να είναι άρτιο.

Όπως σας είχε ενημερώσει το instanews.gr παρότι είχε γραφτεί και ειπωθεί ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο γνωστός ηθοποιός αρνήθηκε και έτσι ο Λιγνάδης έψαξε αλλού για τον πρωταγωνιστή του. Και όπως φαίνεται τον βρήκε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Espresso και της On time, ένας από αυτούς που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο έργο είναι και ο Τριαντάφυλλος Αποστόλου, ο γνωστός προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης αθλήτριας.

Η υπόθεση είχε έρθει στο φως μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου και ακολούθησε η προφυλάκισή του. Ο ίδιος προσπαθεί να μη φαίνεται πολύ στις φυλακές, να κρατάει χαμηλό προφίλ, ενώ εργάζεται και στα μαγειρεία.

Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ μέχρι τώρα 10 άτομα συμμετέχουν στη θεατρική ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Οι πληροφορίες λένε ότι η θεατρική παράσταση που ετοιμάζεται θα έχει σχέση με τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και σίγουρα όταν ανέβει θα συζητηθεί πολύ. Και όχι μόνο για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα της…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.