Απασφάλισε ο Λιάγκας κατά Βανδή – Μπισμπίκη

Απασφάλισε ο Λιάγκας κατά Βανδή - Μπισμπίκη

Αιχμηρό το σχόλιο του γνωστού παρουσιαστή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασε ακόμη ένα Σαββατόβραδο στο μαγαζί που εμφανίζεται η αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή αλλά αυτή τη φορά δεν την απόλαυσε από το τραπέζι του.

Ο ηθοποιός ανέβηκε στην πίστα, χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο και στη συνέχεια αγκαλιάστηκαν και αντάλλαξαν ένα μεγάλο φιλί, με τους θαμώνες να τους αποθεώνουν και να τους τραβούν βίντεο.

Το τρυφερό τετ-α-τετ έκανε το γύρο του διαδικτύου και σχολιάστηκε από τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τους συνεργάτες του τοποθετήθηκαν για το θέμα στο «Πρωινό», με τον παρουσιαστή να επισημαίνει ότι ενώ ο ηθοποιός εκνευριζόταν με τους δημοσιογράφους που τους ακολουθούσαν στην αρχή τη σχέση τους τώρα κάνουν όλα αυτά δημοσίως.

«Δεν πήγαν να φάνε ένα φαγητό παιδιά. Δούλευε η Δέσποινα Βανδή και την ώρα της δουλειάς της, πάει ο Βασίλης Μπισμπίκης, βάζει και τα χέρια πίσω, μάγκας… Και ο συμβολισμός παίζει ρόλο», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Και πρόσθεσε: «Το βράδυ υπάρχει μία χαλάρωση σε όλα τα πράγματα. Μπορεί να πιεις κι ένα ποτήρι παραπάνω. Η Δέσποινα δεν έκανε κάτι, ο Βασίλης ανέβηκε πάνω στη σκηνή. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να τους ξέφυγε, από τον πολύ τον έρωτα. Σήμερα το βλέπουν. Οι ίδιοι με αυτό που βλέπουν είναι οκ; Διαφωνώ με τη λογική κάποιων που λένε ότι υπάρχουν παιδιά. Τα παιδιά της Δέσποινας είναι μεγάλα και χαίρονται που η μαμά τους έχει βρει έναν μεγάλο έρωτα. Δεν με πειράζει εμένα αυτό με τα παιδιά. Γι’ αυτούς τους δύο, αυτό εδώ δημόσια, είναι οκ; Δεν το έχουν μετανιώσει θεωρείτε;».

Λίγο αργότερα, είπε επίσης: «Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Το ζηλεύω και λίγο που ερωτεύτηκαν τόσο πολύ που έχουν σχεδόν ξεμωραθεί και κάνουν αυτά τα πράγματα δημόσια. Δεν το λέω ειρωνικά. Μακάρι να μου τύχει κι εμένα ένας έρωτας, να κεραυνοβοληθώ και ό,τι πιστεύω μέχρι εκείνη την ώρα, να αλλάξω. Να διαψευστώ. Πιστεύετε ότι αν στον Μπισμπίκη έλεγαν πριν 10 χρόνια ότι θα ερωτευτείς μία σταρ του lifestyle και θα πας στα μπουζούκια να τη φιλάς στο στόμα, τι θα έλεγε;».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.