Κάτι τρέχει με Πολάκη…

Παύλος Πολάκης

«Σκοτώνονται» στον ΣΥΡΙΖΑ!

Μία εσωτερική διαμάχη ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (19/2) στον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. μετά και την ανακοίνωση των υποψηφίων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις εκλογές του 2023.

Συγκεκριμένα, μετά και την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων ήρθε και η αντίδραση του βουλευτή Χανιών, Παύλου Πολάκη, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε καθώς, όπως υποστηρίζει, δε συμπεριλήφθηκε το όνομα του Μιχάλη Χαιρετάκη, παρά τη σχετική εισήγηση που είχε γίνει στην Πολιτική Γραμματεία.

Ο Παύλος Πολάκης, μετά και τα όσα προηγήθηκαν μεταξύ αυτού και του κόμματός του, επανήλθε με νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ρίχνοντας τους τόνους της έντασης, που είχαν προκληθεί από προηγούμενη ανάρτηση, με την οποία «απειλούσε» ότι θα απέχει από τις εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα, στην νέα του τοποθέτηση σημείωσε ότι όλα θα λυθούν με καθαρό και δημόσιο τρόπο στα όργανα του κόμματος και πρόσθεσε πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να φύγει με κρότο».

«Χωρίς διαρροές και ΕΥΘΕΩΣ: Η συλλογική απόφαση εχθές στην πολιτική γραμματεία περιείχε 6 υποψήφιους στα Χανια!! Αυτήν υπηρετώ τιμώντας και φιλία και συντροφικότητα και προσωπική αξιοπρέπεια. Προφανώς και ΟΛΑ θα λυθουν και θα αποφασιστούν με καθαρό και δημόσιο τρόπο στα όργανα του κόμματος. Αυτά και ΤΕΛΟΣ μέχρι τις συνεδριάσεις των οργάνων, γιατί ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει με ΚΡΟΤΟ και η άλλη φορά να είναι ΑΛΛΙΩΣ!!», σημείωσε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο βουλευτής.

Η απάντηση Τσίπρα

Μετά το «μπαράζ» αναρτήσεων και ανακοινώσεων από πλευράς Κουμουνδούρου και Πολάκη, ήρθε και η «απάντηση» του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα. Ειδικότερα, μετά και τον «εμφύλιο» που ξέσπασε στο κόμμα του, ο κ. Τσίπρας ανέβασε -μετά τις αναρτήσεις και τις ανακοινώσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης-στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram και το TikTok ένα βίντεο με τον ίδιο να κολυμπά στη θάλασσα απολαμβάνοντας μία χειμερινή βουτιά, σχολιάζοντας με νόημα: «Μία χειμερινή βουτιά βοηθάει πάντα να παίρνεις καθαρές αποφάσεις. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να πείσω την Κάρμεν (το σκυλάκι) να με ακολουθήσει…»

@atsipras #Τσίπρας #fy #fyp #fypgreece #βουτιά ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

Γιατί δεν συμπεριλήφθηκε στα ψηφοδέλτια ο Χαιρετάκης

Σύμφωνα με τις διαρροές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ένα δίδυμο Πολάκη-Χαιρετάκη ίσως να προκαλούσε παράπλευρες απώλειες και δη στον έτερο υποψήφιο του κόμματος στην περιφέρεια Χανίων, τον Γιώργο Σταθάκη. Γι αυτό και κρίθηκε σκόπιμο και έτσι ώστε να διατηρηθούν οι ισορροπίες στο Νομό Χανίων, να μείνει εκτός ψηφοδελτίου ο Μιχάλης Χαιρετάκης

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.