Η νέα γενιά: Η εντυπωσιακή υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που χώρισε για το κόμμα

Epic: Με σημαία του ΠΑΣΟΚ πήγε στη συγκέντρωση ΚΚΕ (Pic)

Ο αστικός μύθος λέει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι... ερωτικό κόμμα

Τα κομματικά επιτελεία έχουν ήδη αρχίσει να ανακοινώνουν υποψήφιους βουλευτές στις εκλογές του 2023 και κάποιοι μάλιστα αποφάσισαν να μιλήσουν και για την προσωπική τους ζωή!

Ο αστικός μύθος λέει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι… ερωτικό κόμμα αλλά η νέα γενιά φαίνεται πως δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της πολιτικής και του έρωτα. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει υποψήφια βουλευτής.

Μιλώντας στο ACTION24, η Βάσια Αναστασίου, αποκάλυψε ότι πρόσφατα χώρισε από τη μακροχρόνια σχέση της, «εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ». Με μια αρκετά προσωπική αναφορά και με αρκετή δόση χιούμορ, υπογράμμισε πως «εγώ χώρισα εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ. Δε με άντεχε ο σύντροφος μου». Και κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι τελικά «η μεγάλη μου αγάπη ήταν το ΠΑΣΟΚ».


Η Βάσια Αναστασίου, θεωρείται ιδιαίτερα μαχητική στην Ανατολική Αττική όπου κατεβαίνει υποψήφια και θεωρείται ένα δυνατό «δίδυμο» μαζί με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, πρώην γραμματέα του κόμματος. Είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και είναι αναπληρώτρια γραμματέας Επικοινωνίας του κόμματος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.