Απ’ τα ωραιότερα στον κόσμο: Το hi-tech σπίτι της κόρης του Μπιλ Γκέιτς ντρέπεσαι και να το δεις (Pics)

Απ’ τα ωραιότερα στον κόσμο: Το hi-tech σπίτι της κόρης του Μπιλ Γκέιτς ντρέπεσαι και να το δεις (Pics)

Η χλιδή... ζαλίζει

Η μεγάλη κόρη του Μπιλ Γκέιτς, Τζένιφερ, αγόρασε ένα από τα πιο περιζήτητα σπίτια και πλήρωσε… αδρά παρά το γεγονός ότι ο πατέρας της έχει δεσμευτεί πως δεν θα δώσει λεφτά στα τέκνα του.

Η Τζένιφερ Γκέιτς -η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί- φέρεται να αγόρασε το ρετιρέ έξι υπνοδωματίων τον περασμένο μήνα από ένα καταπίστευμα με έδρα το Σιάτλ που συνδέεται με τον Μπιλ Γκέιτς, ανέφερε η «New York Post». Η αξία του είναι 51 εκατομμύρια δολάρια και εκτείνεται σε 826 τετραγωνικά μέτρα, εκ των οποίων τα 315 είναι εξωτερικός χώρος.

Το διαμέρισμα ανήκε προηγουμένως στον Lewis Hamilton και είναι το μεγαλύτερο σε μια πολυκατοικία όπου διαμένουν διάσημες προσωπικότητες. Ο Hamilton το πούλησε το 2021, μετά από τέσσερα χρόνια που το είχε στην κατοχή του, αν και δεν έμεινε ποτέ εκεί.

Το ρετιρέ τριών επιπέδων διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, δύο τουαλέτες, πολλές βεράντες, πισίνα και δύο θέσεις στάθμευσης. Έχει επίσης δικό του ασανσέρ, ενώ ο επάνω όροφος διαθέτει γυάλινα παράθυρα από το δάπεδο ως την οροφή.

Απ’ τα ωραιότερα στον κόσμο: Το hi-tech σπίτι της κόρης του Μπιλ Γκέιτς ντρέπεσαι και να το δεις (Pics) Απ’ τα ωραιότερα στον κόσμο: Το hi-tech σπίτι της κόρης του Μπιλ Γκέιτς ντρέπεσαι και να το δεις (Pics) Απ’ τα ωραιότερα στον κόσμο: Το hi-tech σπίτι της κόρης του Μπιλ Γκέιτς ντρέπεσαι και να το δεις (Pics) Απ’ τα ωραιότερα στον κόσμο: Το hi-tech σπίτι της κόρης του Μπιλ Γκέιτς ντρέπεσαι και να το δεις (Pics) Απ’ τα ωραιότερα στον κόσμο: Το hi-tech σπίτι της κόρης του Μπιλ Γκέιτς ντρέπεσαι και να το δεις (Pics) Απ’ τα ωραιότερα στον κόσμο: Το hi-tech σπίτι της κόρης του Μπιλ Γκέιτς ντρέπεσαι και να το δεις (Pics) Απ’ τα ωραιότερα στον κόσμο: Το hi-tech σπίτι της κόρης του Μπιλ Γκέιτς ντρέπεσαι και να το δεις (Pics) Απ’ τα ωραιότερα στον κόσμο: Το hi-tech σπίτι της κόρης του Μπιλ Γκέιτς ντρέπεσαι και να το δεις (Pics) Απ’ τα ωραιότερα στον κόσμο: Το hi-tech σπίτι της κόρης του Μπιλ Γκέιτς ντρέπεσαι και να το δεις (Pics) Απ’ τα ωραιότερα στον κόσμο: Το hi-tech σπίτι της κόρης του Μπιλ Γκέιτς ντρέπεσαι και να το δεις (Pics) Απ’ τα ωραιότερα στον κόσμο: Το hi-tech σπίτι της κόρης του Μπιλ Γκέιτς ντρέπεσαι και να το δεις (Pics) Απ’ τα ωραιότερα στον κόσμο: Το hi-tech σπίτι της κόρης του Μπιλ Γκέιτς ντρέπεσαι και να το δεις (Pics) Απ’ τα ωραιότερα στον κόσμο: Το hi-tech σπίτι της κόρης του Μπιλ Γκέιτς ντρέπεσαι και να το δεις (Pics) Απ’ τα ωραιότερα στον κόσμο: Το hi-tech σπίτι της κόρης του Μπιλ Γκέιτς ντρέπεσαι και να το δεις (Pics) Απ’ τα ωραιότερα στον κόσμο: Το hi-tech σπίτι της κόρης του Μπιλ Γκέιτς ντρέπεσαι και να το δεις (Pics) Απ’ τα ωραιότερα στον κόσμο: Το hi-tech σπίτι της κόρης του Μπιλ Γκέιτς ντρέπεσαι και να το δεις (Pics)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.