Δικηγόρος του διαβόλου: Με αυτή την κίνηση ματ βγάζει την Καϊλή απ’ τη φυλακή

Δικηγόρος του διαβόλου: Με αυτή την κίνηση ματ βγάζει την Καϊλή απ’ τη φυλακή

Πώς σχεδιάζει να τη βγάλει από τη φυλακή

Ο κύβος ερρίφθη! Δεν αποφυλακίζεται τελικά η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, καθώς οι βελγικές Αρχές απέρριψαν και το νέο αίτημά της να αποφυλακιστεί με βραχιολάκι. Συνεπώς, οδηγείται εκ νέου στις φυλακές του Χάρεμ για τουλάχιστον 2 μήνες, εκτός αν ασκήσει έφεση. Στην περίπτωση αυτή η υπόθεσή της θα συζητηθεί εκ νέου σε 15 ημέρες.

Πρόκειται για την 3η φορά που οι συνήγοροι της Ευρωβουλευτού αιτήθηκαν την αποφυλάκισή της και απορρίφθηκε. Βρίσκεται υπό κράτηση από τις 9 Δεκεμβρίου, όταν συνελήφθη από τη βελγική αστυνομία αφού φέρεται να συνελήφθη επ΄αυτοφώρω με χρήματα που φέρεται να πήρε από το Κατάρ. Η βουλευτική της ασυλία άρθηκε επί τόπου και στη συνέχεια κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Υπενθυμίζεται, ότι και ο σύζυγός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι παραμένει στη φυλακή.


Εύα Καϊλή: Πώς θα την αποφυλακίσει ο… δικηγόρος του διαβόλου

Η γραμμή που ακολουθεί ο νέος συνήγορος της κυρίας Καϊλή Σβεν Μαρί είναι ότι είναι μητέρα και η θέση της είναι στο σπίτι με το παιδί της. «Είναι μητέρα ενός παιδιου που αυτή τη στιγμή το έχει ο παππούς της. Η θέση της Εύας Καϊλή είναι στο σπίτι» δήλωσε ο αποκαλούμενος και «δικηγόρος του διαβόλου» σύμφωνα με τον οποίο το αίτημα της πλευράς Καϊλή θα είναι η αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους.

Η δήλωση του Σβεν Μαρί: «Θα ζητήσουμε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, μία επιλογή είναι και το βραχιολάκι. Το θέμα της κράτησης της κυρίας Καϊλή είναι μία δύσκολη κατάσταση επειδή είναι μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών και πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι στο σπίτι με το παιδί της».


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.