Τελευταία εξέλιξη: Αυτή είναι η αλήθεια για τον «νεκρό Sin Boy»

Τελευταία εξέλιξη: Αυτή είναι η αλήθεια για τον «νεκρό Sin Boy»

Ολη η αλήθεια για τον τράπερ

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον γνωστό τράπερ Sin Boy καθώς μαύρες φωτογραφίες έχουν ανέβει στα προφίλ του ίδιου και της αδελφής του στα social media, ενώ τώρα και η μητέρα του άλλαξε τη φωτογραφία στο προφίλ της.

Την ίδια ώρα, τα σχόλια ωστόσο πέφτουν «βροχή», καθώς οι ακόλουθοι του τράπερ αρνούνται να πιστέψουν στην είδηση για τον θάνατό του, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που αναφέρουν ότι πρόκειται για άλλο ένα… κόλπο του.

Όλα άρχισαν όταν στο φως ήρθε μια φωτογραφία που έδειχνε τον Sin Boy, που τα τελευταία χρόνια ζει στην Αλβανία, να βρίσκεται λιπόθυμος μέσα σε ένα ασθενοφόρο. Πολλοί είναι εκείνοι που αμέσως άρχισαν να αναρωτιούνται αν πρόκειται για fake news ή για πραγματικότητα, καθώς μια αντίστοιχη είδηση είχε κυκλοφορήσει και το 2018. Σημειώνεται ότι τα ασθενοφόρα σε Αλβανία και Κόσοβο (εκεί όπου φημολογείται ότι πέθανε) έχουν άσπρο και κόκκινο χρώμα και όχι κίτρινο, όπως το ασθενοφόρο της φωτογραφίας, το οποίο παραπέμπει σε ελληνικό ασθενοφόρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 💿NO1 GREEK TRAP QUOTES💿 (@trap_stoixakia)


Μερικά 24ωρα μετά, στον λογαριασμό του Sin Boy που σαν εικόνα προφίλ είχε μπει ένα μαύρο φόντο, ανέβηκε ένα post που έγραφε: «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination».

Τελευταία εξέλιξη: Αυτή είναι η αλήθεια για τον «νεκρό Sin Boy»

Την ανάρτηση αυτή αναδημοσίευσε στον λογαριασμό της και η αδελφή του Sin Boy, η οποία επίσης έχει βάλει ένα μαύρο φόντο ως φωτογραφία προφίλ. Την ίδια αλλαγή στο προφίλ της έκανε, όμως, και η μητέρα του τράπερ φουντώνοντας τις φήμες που τον θέλουν νεκρό.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.