Λάκης Λαζόπουλος: «Αυτή είναι η μόνη εκπομπή που βλέπω και κλαίω»

Λάκης Λαζόπουλος: «Αυτή είναι η μόνη εκπομπή που βλέπω και κλαίω»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού

Ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για την… εμμονή του με τη Μιμή Ντενίση, την πανδημία του κορωνοϊού, την αλλαγή καναλιού αλλά και την εκπομπή που βλέπει και κλαίει!

«Η πανδημία άλλαξε όλον τον κόσμο. Είχαμε ένα κομπιούτερ που είχε δεδομένα και πλέον αυτά δεν υπάρχουν στον σκληρό δίσκο καμίας κοινωνίας. Ο κόσμος ανασυντάσσεται, έχει φοβηθεί, έχει εξαρτηθεί από τους γιατρούς, κυκλοφορεί με μάσκες. Οι μεγάλοι ζουν διαρκώς με τον κίνδυνο του θανάτου» δηλώνει ο Λάκης Λαζόπουλος για την περίοδο του Covid στο MEGA.


Πώς περιγράφει την περίοδο που η εκπομπή του μετακόμισε σε άλλο τηλεοπτικό κανάλι χωρίς την αναμενόμενη επιτυχία; «Η εποχή άλλαξε αλλά ήξερα ότι κι εγώ δεν ήμουν καθόλου καλά ψυχολογικά. Δεν αντέχω να με δω σήμερα. Βλέπω σκηνές και δεν ήμουν εγώ. Είναι προσωπικός μου ο λόγος. Είναι η στιγμή που περάσαμε με τη γυναίκα μου αυτά που περάσαμε. Η στιγμή που πρέπει να δείξω στη γυναίκα μου ότι είμαι καλά, μπορώ να δουλέψω και αυτό το βλέπει όλος ο κόσμος».

Στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος εξομολογείται: «Αλλά εγώ ξέρω πως είμαι μέσα μου. Δεν μπορείς να κάνεις κανέναν να γελάσει, όταν εσύ πριν βγεις ή στα γυρίσματα πρέπει να μιλήσεις με γιατρούς. Το γέλιο ήταν νευρικό. Είναι η μόνη εκπομπή που βλέπω και κλαίω, γιατί θυμάμαι τι γινόταν τότε». «Ξέρω ότι τώρα είμαι καλύτερα, πιο δυνατός και μπορώ να αντιμετωπίσω το γέλιο με μεγαλύτερη διάθεση» παραδέχεται ο ηθοποιός.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.