Κόλπο γκρόσο με Βελόπουλο η Νέα Δημοκρατία…

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Τα 3 νέα μέτρα που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός για το Πάσχα

Τι σχεδιάζεται για τις εκλογές

Ο Κυριάκος Βελόπουλος κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές και είναι επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης. Ο ίδιος έχει υποστηρίξει ότι δεν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ, γεγονός που έχει ξεκαθαρίσει και το κυβερνών κόμμα.

Τις τελευταίες ημέρες τα σενάρια ήθελαν τον αδερφό του Κυριάκου Βελόπουλου να κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βενιέρης, που ήταν στο παρελθόν υποψήφιος με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης, για προσωπικούς λόγους, δεν θα διεκδικήσει μια έδρα στη Θεσσαλονίκη.

Ο δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια είναι στο τιμόνι του ραδιοφωνικού σταθμού Status Fm 107,7. Έχει μακρά δημοσιογραφική διαδρομή σε Μέσα της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας και ειδικά στα ερτζιανά.

Το «Δημήτρης Βενιέρης» ήταν αρχικά ένα ψευδώνυμο, το οποίο κανονικοποιήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’90, με τον δημοσιογράφο να το προσθέτει στα επίσημα έγγραφα του τότε. Ο ίδιος γεννήθηκε ως «Βελόπουλος» και είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, αν και πολιτικά οι δυο τους δεν συμπορεύονται.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.