Μετά τους Φιλιππίδη- Λιγνάδη: Ο τρίτος, γνωστός ηθοποιός για τον οποίο χτυπά η καμπάνα του εισαγγελέα

Μετά τους Φιλιππίδη- Λιγνάδη: Ο τρίτος, γνωστός ηθοποιός για τον οποίο χτυπά η καμπάνα του εισαγγελέα

Ο ασκός του Αιόλου δεν έχει κλείσει ακόμα

Η προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη θορύβησε πολύ κόσμο στον καλλιτεχνικό χώρο. Έδειξε βλέπετε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ουδείς βρίσκεται στο απυρόβλητο κι ότι η δικαιοσύνη δεν κάνει διακρίσεις.

Η κάθαρση στο χώρο του θεάτρου θα συνεχιστεί και το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο με κάθε κόστος. 

Φάνηκε άλλωστε από την αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη ότι δεν το περίμενε και ότι αιφνιδιάστηκε. Και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Φιλιππίδης δεν θα είναι ο τελευταίος που θα… αιφνιδιαστεί απ’ τις εξελίξεις.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία η πληροφορία ότι υπάρχουν καταγγελίες και για τρίτο πρόσωπο από τον καλλιτεχνικό χώρο και μάλιστα πολύ γνωστό ηθοποιό, η περίπτωση του οποίου αναμένεται να απασχολήσει τις αρχές.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για 2 καταγγελίες και για αδικήματα που δεν έχουν παραγραφεί (το ένα τουλάχιστον). Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και η βόμβα που θα σκάσει μεγάλη.

Όσο για το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών έχει και αυτό πολλή δουλειά ακόμα: «Το Σεπτέμβριο θα εξεταστεί η πρόταση του πειθαρχικού μας για αποβολές τριών ατόμων από το Σωματείο. Δεν είναι διαφορετικά από τα πρόσωπα που έχουν ήδη ακουστεί. Δεν έχει αποβληθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης. Θα γίνει ψηφοφορία, αλλιώς δεν αποβάλλεται κανείς. Οι επόμενες προτάσεις είναι για τον κ. Χαϊκάλη και τον κ. Κιμούλη, αλλά ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι εργασίες του πειθαρχικού, προτρέχουν οι δημοσιογράφοι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.