Πολύ άσχημη εξέλιξη για την Εύα Καϊλή…

Πολύ άσχημη εξέλιξη για την Εύα Καϊλή…

Οι αποκαλύψεις του Ανδρέα Λοβέρδου

Νέες αποκαλύψεις για την Εύα Καϊλή που βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές του Χάρεν στο Βέλγιο. Η ευρωβουλευτής που κατηγορείται για δωροδοκία από το Κατάρ βρίσκεται σε ιδιαίτερα δυσμενή θέση και αναμένεται να κάνει αίτηση αποφυλάκισης.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος παραχώρησε συνέντευξη και έκανε αποκαλύψεις για την Εύα Καϊλή, λέγοντας πως είναι στενοί φίλοι και έκανε αποκαλύψεις.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος παρέπεμψε στη Δικαιοσύνη για την κρίση της ενοχής της ή όχι, αποφεύγοντας να πάρει θέση. Ωστόσο μίλησε για τα «θανάσιμα αμαρτήματα», ενώ ενδιαφέρον έχει το ύφος του όταν μιλά για τον σύζυγό της.

Ο κ. Λοβέρδος παραδέχθηκε ότι είχαν πολύ στενή φιλική σχέση. «Παραμονή πριν της συμβεί ότι της συνέβη, μιλούσαμε στο τηλέφωνο σχεδόν μία ώρα» είπε χαρακτηριστικά και μάλιστα «της εξέφρασα την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπό της».


«Της έλεγα εγώ σε εμπιστεύομαι» είπε ο Λοβέρδος με τον Ηλία Ψινάκη να τον διακόπτει «δεν ήξερες τίποτα ε;» και τον Λοβέρδο να απαντά «πού να ήξερα ρε Ηλία. Μιλούσαμε για ένα φορολογικό θέμα που αντιμετωπίζουν κάποιοι ευρωβουλευτές, μιλούσαμε για την παρακολούθηση του δικού μου τηλεφώνου».

Με έμφαση και ένταση στο πρόσωπο ο κ. Λοβέρδος αποκάλυψε ότι «μάλιστα της είπα θα σου στείλω το τηλέφωνό μου και τον κωδικό μου -γιατί το Ευρωκοινοβούλιο έχει υπηρεσία ελέγχου. Και όταν μου είπε ναι αλλά θα ξέρω τον κωδικό σου και αν βρουν κάτι, της είπα και να τα δεις σου έχω εμπιστοσύνη. Την επόμενη μέρα συνέβη ό,τι συνέβη.»

«Συζητάγαμε σαν φίλοι και πολύ καλοί φίλοι. Ήμασταν χρόνια πολλά μαζί και όταν ήταν φοιτήτρια στην Αρχιτεκτονική θυμάμαι εγώ πήγαινα τότε στην Τεχεράνη και έκανα μια στάση στη Θεσσαλονίκη να κάνω μια ομιλία στους αρχιτέκτονες και όλο αυτό το οργάνωνε η Εύα. Πέρασαν 20 χρόνια που πάντα είχαμε επαφή. Δεν ήμασταν πάντα στην ίδια πλευρά, το 2017 άλλο στήριξε εκείνη άλλο εγώ, το 2019 στήριξε εμένα, είχαμε στηρίξει μαζί τον Βενιζέλο…»

Η Αννίτα Πάνια επανέρχεται στο προσωπικό κόστος που είχαν για τον Ανδρέα Λοβέρδο αυτές οι αποκαλύψεις για να λάβει την απάντηση «Παραμένω φίλος, την αγαπώ […] Ούτε μία στο τρισεκατομμύριο δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο γιατί πρέπει να πας.. έχετε δει την ταινία 7 θανάσιμα αμαρτήματα με τον Μπραντ Πίτ; Ενα από αυτά είναι η απληστία». Ο Ηλίας Ψινάκης παρενέβη καταθέτοντας την προσωπική εμπειρία του. «και εγώ την ξέρω την Εύα 20 χρόνια. Αυτό όμως που έγινε είναι λίγο…»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος απέφυγε να πάρει θέση ως προς το αν το έκανε ή όχι, παραπέμποντας στη Δικαιοσύνη την μόνη αρμόδια να κρίνει. Ωστόσο, περιγράφοντας πόσο πετυχημένη ήταν και πόσο θετικές προοπτικές είχε, υπονόησε ότι αν το έκανε αυτό είναι πολιτική αυτοκτονία. Για τον σύζυγό της με μάλλον απαξιωτικό ύφος σημείωσε «τον έχω δει ‘κανα δυο φορές, εκεί να κάθετε αμίλητος, ούτε καν έχουμε συστηθεί».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.