Καλυβάτσης: Σοκ από τις αποκαλύψεις για Κανάκη και ΑΜΑΝ

Καλυβάτσης: Σοκ από τις αποκαλύψεις για Κανάκη και ΑΜΑΝ

Τα είπε έξω από τα δόντια...

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά, το βράδυ της Κυριακής, στο πλατό του After Dark.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πρώτη φορά που βρέθηκε τηλεοπτικά με την ομάδα του Κομφούζιο στη Θεσσαλονίκη, ενώ διαφοροποίησε τον «μύθο» που επικρατεί πίσω από τη δημιουργία του τίτλου της εκπομπής «ΑΜΑΝ».

Οι αποκαλύψεις για τους «ΑΜΑΝ»

Πιο συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης εξομολογήθηκε πως «όλα ξεκίνησαν το 1994. Ήδη είχαν ξεκινήσει τα παιδιά το Κομφούζιο από την προηγούμενη σεζόν και πήγαν για τα καλοκαιρινά τους επεισόδια στη Χαλκιδική. Εκεί ο φίλος και αδελφός μου, Αντώνης Παραράς σκέφτηκε να πάρει το συνεργείο και να έρθει στην κατασκήνωση όπου εργαζόμουν εγώ στο δεύτερο πόδι. Έτσι γνωριστήκαμε με τους υπόλοιπους γιατί με τον Αντώνη συνεργαζόμασταν και στη ΧΑΝΘ Θεσσαλονίκης και στην κατασκήνωση. Ήρθε μαζί με το συνεργείο από το πρώτο πόδι στο δεύτερο, που βρισκόμουν, για να παρουσιάσουμε την κατασκήνωση ουσιαστικά και μαζί με αυτό μού είπε να κάνουμε κάποιο βίντεο. Κατέβασα, λοιπόν, τη συλλογή των γυαλιών που είχα, γύρω στα 50 – 60 γυαλιά και έγινε το πρώτο μου προσωπικό βιντεάκι στο Κομφούζιο».

«Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά σαν γκεστ. Του άρεσε πάρα πολύ και του Αντώνη Κανάκη αυτό που είδε και συμφωνήσαμε από τη νέα σεζόν να ενταχθώ και γω στην τηλεοπτική ομάδα» πρόσθεσε ακόμα ο Σωτήρης Καλυβάτσης στο late night.

«Ισχύει ότι τίτλος ΑΜΑΝ, θέλω να μου λύσεις αυτή την απορία, είναι όντως τα αρχικά για το Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς;» ρώτησε ο Θέμης Γεωργαντάς τον καλεσμένο του για να λάβει την εξής απόκριση: «Κοίταξε, είναι κάτι που κατέβασε η κούτρα μου όσο ήταν ζωντανός ακόμα ο φίλος μας. Στη συνέχεια, όμως, οι τηλεθεατές μας το έφτιαξαν έτσι. Όχι, δεν ήταν για αυτό, αλλά έγινε στην πορεία για αυτό».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.