Μαντόνα: Τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν στα Grammy

Το εξωφρενικό ποσό που θα πάρει η Μαντόνα για να εμφανιστεί στον τελικό της Γιουροβίζιον

Κι όμως, είναι αυτή...

Τι και αν όλοι εκθείασαν τη νίκη της Beyonce η οποία έσπασε το ρεκόρ των κατακτήσεων βραβείων Grammy, στη φετινή τελετή των μουσικών βραβείων άλλη έκλεψε τις εντυπώσεις, όπως άλλωστε ξέρει πολύ καλά να κάνει και αναφερόμαστε φυσικά στη Μαντόνα, η οποία είναι ξεκάθαρο πλέον πως έχει πάψει να θυμίζει στην πάλαι ποτέ βασίλισσα της παγκόσμιας pop σκηνής.

Αυτή τη φορά φαίνεται πως το ποτήρι ξεχείλισε καθώς το κοινό της δυσκολεύτηκε να την αναγνωρίσει όταν ανέβηκε στη σκηνή των Grammy’s 2023 ώστε να απονείμει βραβείο. Το Twitter πήρε φωτιά από τα αρνητικά σχόλια, με πολλούς να λένε πως εάν δεν αναφερόταν το όνομά της δεν θα καταλάβαιναν ότι είναι η ίδια, άλλοι έγραψαν πως μοιάζει με τον Merilyn Manson, και άλλοι κατηγόρησαν τον πλαστικό χειρουργό της.

Ειδικοί αναλύουν το πρόσωπό της

Η όψη της δεν μπήκε στο επίκεντρο μονάχα των θαυμαστών της, αλλά και των ειδικών της κοσμετολογίας και των πλαστικών επεμβάσεων.

Ο δρ Εχσάν Άλι, διευθύνων σύμβουλος του Beverly Hills Concierge Doctor and Urgent Care, μιλώντας στο Page six πιστεύει πως η διάσημη τραγουδίστρια πρέπει να έχει κάνει περίπου εννέα επεμβάσεις.

«Σίγουρα έκανε λίφτινγκ προσώπου. Μπορείτε να δείτε ότι το δέρμα της έχει τραβηχτεί προς τα πίσω και έχει σφίξει, χωρίς χαλαρό λαιμό και χωρίς ρυτίδες. Ένα λίφτινγκ προσώπου αλλάζει επίσης το σχήμα των ματιών σας, το οποίο βλέπουμε και στην Μαντόνα, καθώς τα μάτια της είναι τραβηγμένα προς τα πίσω». Σημειώνει επίσης ότι πιστεύει πως η Μαντόνα έχει κάνει ρινοπλαστική, κάτι με το οποίο συμφωνεί και ο δρ Κασίρ, ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους γιατρούς ρινοπλαστικής στο Χόλιγουντ, σημειώνοντας: «Η μύτη φαίνεται πολύ στενή, με μυτερή άκρη».

Αναμφίβολα, όπως αναφέρουν και οι δύο γιατροί, έχει κάνει επίσης μπότοξ σε διάφορα σημεία του προσώπου της: «Παρατηρείται ελάχιστη κίνηση και δεν υπάρχουν γραμμές έκφρασης, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι έχει κάνει μπότοξ στο μέτωπο και στα φρύδια».

Παράλληλα, ο δρ Άλι πιστεύει ότι τα ζυγωματικά της Μαντόνα είναι «εντελώς διαφορετικά» από τότε που ήταν νεότερη και πλέον προεξέχουν αρκετά, ως αποτέλεσμα του filler. Και τα μάγουλά της όμως δείχνουν «πολύ ψηλά», με τον δρα Κασίρ να υποστηρίζει πως έχει κάνει κάτι και σε αυτά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.