Πέτρος Φιλιππίδης – Αποκάλυψη: Τι τρέμει στις φυλακές

Σε τι διαφέρουν οι φυλακές της Τρίπολης.
«Είμαι καλός χαρακτήρας αλλά...»: Η απάντηση Φιλιππίδη στις κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά

Το πρώτο του βράδυ πέρασε στις φυλακές Τριπόλεως ο Πέτρος Φιλιππίδης ακολουθώντας το πρωτόκολλο των μέτρων προστασίας για τον covid-19, αφού του έγινε τεστ, θα μείνει σε υποχρεωτική καραντίνα 7 ημερών και αργότερα θα οδηγηθεί σε θάλαμο με τους υπόλοιπους συγκρατούμενούς του.

Ο 57χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται σε μία φυλακή που έχει περίπου 120 κρατούμενους με δύο ιδιαιτερότητες. Η πρώτη είναι ότι όλοι οι κρατούμενοι βρίσκονται εκεί έχοντας κατηγορηθεί ή καταδικαστεί για εγκλήματα σεξουαλικής φύσεως. Η δεύτερη ότι δεν υπάρχουν κελιά των 3-4 ατόμων όπως στις άλλες φυλακές.

Στην Τρίπολη υπάρχουν θάλαμοι των 18-20 ατόμων με τους κρατούμενους να συνυπάρχουν σε αυτά. Μεταξύ άλλων στη συγκεκριμένη φυλακή βρίσκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης, κατηγορούμενος για βιασμούς, ο ιερέας από τη Μάνη, καταδικασμένος για τον βιασμό της 12χρόνης κόρης της συντρόφου του αλλά και ο «δράκος του Αμαρουσίου» ο οποίος ήδη εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ήδη από τη βραδιά που πέρασε στη ΓΑΔΑ, ζήτησε να μη βρίσκεται με άλλους στο κελί που θα τοποθετηθεί γιατί φοβάται για τη σωματική του ακεραιότητα. Παρόλα αυτά σήμερα θα οδηγηθεί στην καθιερωμένη συνέντευξή του ενώπιον του διευθυντή των φυλακών, στην οποία μεταξύ άλλων θα δηλώσει αν θέλει να εργαστεί σε κάποιο από τα πόστα εργασίας της φυλακής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ