Σκλαβενίτης: Χαμός για την ανακοίνωση – Αφορά όλους τους καταναλωτές

Nέα διαδικτυακή απάτη.
Βόμβα Σκλαβενίτη εν μέσω κορωνοϊού

Μία ακόμα προσπάθεια εξαπάτησης τυο αγοραστικού κοινού ξεκίνησε μέσα από τα social media, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας το brand name της αλυσίδας καταστημάτων σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης.

Οι επιτήδειοι εξαπατητές χρησιμοποίησαν φωτογραφίες από το σούπερ μάρκετ αλλά και τα λογότυπα της εταιρείας για να δημιουργήσουν ένα ερωτηματολόγιο που θα απαντάει σε έναν υποτιθέμενο διαγωνισμό για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του πρώτου καταστήματος.

Ο υποτιθέμενος διαγωνισμός υπόσχεται δωροκάρτα 800 ευρώ από τον Σκλαβενίτη και η απάντηση της διεύθυνσης της εταιρείας ήρθε άμεσα προειδοποιώντας το κοινό για την απάτη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Βρίσκεται σε εξέλιξη παράνομη χρήση από αγνώστους της επωνυμίας της Εταιρείας μας, του σήματός μας και φωτογραφιών Καταστημάτων μας σε δήθεν διαγωνισμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογές επικοινωνίας, όπου ζητείται από συνδρομητές να συμμετάσχουν απαντώντας σε ερωτήσεις και καταχωρώντας προσωπικά τους στοιχεία, με όφελος δήθεν δωροκάρτες για αγορές από τα Καταστήματά μας.

Η Εταιρεία μας ουδεμία σχέση έχει με την ανωτέρω κακόβουλη ενέργεια, ουδέποτε έχει διενεργήσει τέτοιους διαγωνισμούς και έχει ήδη προβεί σε σχετική καταγγελία ενώπιον των Αρχών.

Συστήνεται οι λήπτες των επικίνδυνων αυτών μηνυμάτων ή ενημερώσεων να μην προβούν σε “άνοιγμα” αυτών, να τα διαγράψουν άμεσα από το κινητό τους τηλέφωνο ή άλλη συσκευή και σε καμία περίπτωση να μην καταχωρίσουν προσωπικά τους στοιχεία.».

Σκλαβενίτης: Χαμός για την ανακοίνωση - Αφορά όλους τους καταναλωτές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ