Γλυκά Νερά: Η χλωρίνη και τα μηνύματα στο viber – Η κατάθεση μυστήριο για την Καρολάιν

ΕΛ.ΑΣ.: Ένοχος ο πιλότος για τη δολοφονία της Κάρολαϊν: Αυτό ήταν το κίνητρό του

Η μαρτυρία που ανατρέπει τις καταθέσεις.

Μία νέα κατάθεση που ανατρέπει αρκετούς από τους ισχυρισμούς του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, φέρνει σε αποκλειστικότητα το ρεπορτάρ του δελτίου του Star.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου, μία γειτόνισσα του ζευγαριού από τα Γλυκά Νερά έδωσε μία νέα κατάθεση, στην οποία περιγράφει πώς ήταν η νερή Καρολάιν την ημέρα της δολοφονίας της.

Όπως περιέγραψε η γειτόνισσα η Καρολάιν δε φαινόταν να έχει καβγαδίσει με τον 33χρονο πιλότο ενώ είχε διάθεση για κουβέντα, κάτι που δε συνήθιζε καθώς ήταν επιφορτισμένη καθημερινά με τη φροντίδα του μωρού της.

Η γειτόνισσα κατέθεσε ότι μιλούσε περίπου μία ώρα με την Καρολάιν στο viber: «Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία, μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως ούσα επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου».

Στη συνέχεια με πρωτοβουλία της 20χρονης η κουβέντα σταμάτησε γύρω στις 11 το βράδυ αλλά οι δυο γυναίκες επικοινώνησαν μέσω των παραθύρων των κουζινών τους, αφού η γειτόνισσα έβλεπε την Καρολάιν να εργάζεται στην κουζίνα της καθαρίζοντας.

«Της έκανα νόημα αν ήταν όλα καλά με αυτό που της είπα να κάνει, δηλαδή να καθαρίσει με χλωρίνη την αμμολεκάνη των γατιών και τότε εκείνη μου έδειξε τη χλωρίνη που κρατούσε στα χέρια της», κατέθεσε η γειτόνισσα του ζευγαριού για το μοιραίο βράδυ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.