Συγκλονιστικό: Ελένη Τοπαλούδη και Γαρυφαλλιά είχαν ίδιο θάνατο…

Δολοφονία Τοπαλούδη: Συμπληρωματική ανάκριση ζήτησε η ανακρίτρια

Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστική εξέταση.

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο. Η νεαρή φαρμακοποιός βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια του 30χρονου συντρόφου της με τρόπο ίδιο με την Ελένη Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της εξέτασης της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, με επικεφαλής τον Ηλία Μπογιόκα, η Γαρυφαλλιά έφερε μώλωπα από γροθιά στο δεξί μάτι, είχε γδαρσίματα στη δεξιά πλευρά του σώματος, αλλά και στην πλάτη, καθώς και ένα τραύμα 4-5 εκατοστών στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού. Ένα τραύμα, το οποίο χρήζει περαιτέρω έρευνας.

Επίσης, από τα χτυπήματα στα βράχια άνοιξαν οι βρεγματικές ραφές του κρανίου. Όλα τα χτυπήματα, αλλά και το σύρσιμο στα βράχια έγιναν, ενώ η Γαρυφαλλιά βρισκόταν εν ζωή, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Στον λάρυγγα και στα πνευμόνια βρέθηκε άφθονη ποσότητα θαλασσινού νερού, ενώ έφερε σημάδια χτυπημάτων και στον δεξιό μαστό.

Πνιγμός

Σύμφωνα με το πόρισμα του κ. Μπογιόκα, οι κακώσεις που έφερε η Γαρυφαλλιά και κυρίως αυτές στο κεφάλι ήταν ικανές να προκαλέσουν αναισθησία και έντονο άλγος. Ο δράστης την πέταξε στη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις της και ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

Υπενθυμίζεται πως ο ιατροδικαστής στην κατάθεσή του κατά τη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, είχε αποκαλύψει πως την φοιτήτρια την έριξαν ζωντανή στον γκρεμό. Αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός. Ίδια αιτία θανάτου είναι στο ιατροδικαστικό πόρισμα και αυτή της Γαρυφαλλιάς. Και οι δύο κοπέλες βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ τις είχαν χτυπήσει βάναυσα και τις έριξαν ζωντανές στο νερό.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.