Γλυκά Νερά: Η γυναίκα που φοβόταν η Καρολάιν

Νέο, κρυφό ημερολόγιο της Κάρολαϊν φέρνει στο φως η Dailymail

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως.

Εξακολουθεί να απασχολεί την κοινή η υπόθεση των Γλυκών Νερών. Τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπνιξε τη σύζυγό του, Καρολάιν. Στις αρχές ισχυρίστηκε ότι μπήκαν διαρρήκτες στη μεζονέτα της οικογένειας.

Μάλιστα για να φανεί πιο… πειστική η εκδοχή του δε δίστασε να θανατώσει και το σκυλί της οικογένειας. Περίπου έναν μήνα αργότερα ο πιλότος ομολόγησε το στυγερό έγκλημα σοκάροντας την Ελλάδα.

Έκτοτε και μετά την απολογία του παραμένει προφυλακισμένος.

Οι αρχές δεν έχουν ακόμη εξακριβώσει το κίνητρο του εγκλήματος. Ο πιλότος δεν έχει πείσει ότι δεν υπήρξε προμελέτη στο έγκλημα και ως εκ τούτου οι ερευνητές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι το ζευγάρι είχε προστριβές. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Καρολάιν είχε καταλήξει σε σύμβουλο ψυχικής υγείας. Η ειδική έδωσε μυστική κατάθεση στις αρχές όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα in.gr και ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας κατέθετε τέσσερις ώρες και περιέγραψε αναλυτικά όλες τις συνεδρίες που είχε με την Καρολάιν Κράουτς. Η Ελένη Μυλωνοπούλου έδωσε σημαντικά στοιχεία που αναμένεται να ανοίξουν νέο κύκλο δικαστικών ερευνών για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η 20χρονη κοπέλα είχε μιλήσει διεξοδικά για τη σχέση της με τον πιλότο, αναφέροντας πόσο χειριστικός ήταν, ενώ είχε εκφράσει τις υποψίες που είχε για άλλες γυναίκες στη ζωή του.

Σύμφωνα με τον ALPHA, η κ. Μυλωνοπούλου κατέθεσε πως το ζευγάρι είχε τεταμένες σχέσεις και η Καρολάιν υποψιαζόταν πως υπήρχε κάποια άλλη γυναίκα στη ζωή του πιλότου. Μια γυναίκα που φοβόταν πως θα καταστρέψει εντελώς τη σχέση της με τον Μπάμπη.

«Δεν είχαν επαφές. Τον Ιανουάριο η Καρολάιν είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο σύζυγός της ίσως επέστρεψε σε κάποια από τις γυναίκες που γνώριζε πριν το γάμο τους. Ήξερε ότι υπήρχαν δύο γυναίκες από την εργασία του με τις οποίες είχε σχέσεις πριν από αυτήν. Της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι έλειπε το σπίτι και τις Κυριακές που δεν εργαζόταν», φέρεται να κατέθεσε.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας ανέφερε το πόσο χειριστικός ήταν ο Μπάμπης απέναντι στην άτυχη Καρολάιν. Ο πιλότος «είχε βάλει ακόμη και εφαρμογή στο κινητό του για να ελέγχει που ήταν η Καρολάιν. Την είχε αποκόψει από τις φίλες και το περιβάλλον της. Την συνόδευε σε κάθε συνεδρία και όταν έμενε μόνη της και άρχισε να μιλάει, φοβόταν μήπως αυτός άκουγε τα όσα έλεγε».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.