Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Από ποιους ζητούν να τους ψηφίσουν

Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Από ποιους ζητούν να τους ψηφίσουν

Άρθρο του Τόσκα που ξεκινάει περίοδο εσωστρέφειας.

Ένα από τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως ξεκινάει ακόμα ένα επεισόδιο εσωκομματικών αντιπαραθέσεων αφού με τοποθέτησή του στην «Αυγή» όχι μόνο φωτογραφίζει ως προβληματικές τις κινήσεις της ομάδας των «53».

Ο λόγος για τον Νίκο Τόσκα που όχι μόνο πυροδοτεί νέο κύκλο εσωστρέφειας αλλά μέσω του άρθρου του ζητάει από το κόμμα να ανοίξει τις πόρτες του και προς ψηφοφόρους άλλης ιδεολογικής κατεύθυνσης ακόμα και εθνικιστές, αρκεί να είναι έντιμοι.

Στο απόσπασμα του άρθρου του στην Αυγή ο πρώην υπουργός αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Το 40% των πολιτών ψήφισε Ν.Δ. Μπορούμε να νικήσουμε χωρίς να πάρουμε ένα μέρος από αυτούς τους πολίτες; Φυσικά όχι. Ο αριστερός δουλεύει εκεί που είναι η μάζα. Πρέπει να πείθει τους ταλαντευόμενους, τους αντίθετους, τους ασταθείς, τους αβέβαιους, να δουλεύει ανάμεσά τους και όχι να απομονώνεται με επινοημένα παιδιάστικα “αριστερά συνθήματα”. Οι δεξιοί που πλησιάζουν είναι όσοι ανήκουν στα μεσαία και χαμηλά εισοδηματικά στρώματα. Όσοι βρουν κοινά σημεία στις εξαγγελίες της Αριστεράς με τα συμφέροντά τους. Όσοι κοροϊδεύτηκαν ή απογοητεύτηκαν από τη Δεξιά. Αυτοί θα είναι μαζί μας. Ας είναι συντηρητικοί, θρησκευόμενοι, εθνικιστές. Αρκεί να είναι έντιμοι».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.