Φολέγανδρος-αποκάλυψη: Οι φόβοι και οι εκμυστηρεύσεις της Γαρυφαλλιάς στη μητέρα της

Φολέγανδρος-αποκάλυψη: Οι φόβοι και οι εκμυστηρεύσεις της Γαρυφαλλιάς στη μητέρα της

Συγκλονισμένη και οργισμένη είναι η κοινωνία από τη δολοφονία της νεαρής Γαρυφαλλιάς στις διακοπές της

Ανήμερα της γιορτής της στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στο Βέλο Κορινθίας η οικογένεια, οι φίλοι και οι συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στη Γαρυφαλλιά, που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο φίλο της.

Ο δήμαρχος Βέλου – Βόχας, Αννίβας Παπακυριάκος μίλησε στο Korinthostv.gr και δήλωσε «όλοι είμαστε συγκλονισμένοι μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος: Όλη η κοινωνία είναι άφωνη! Ειδικά με την οικογένεια της κοπέλας είμαστε οικογενειακοί φίλοι. Είναι πραγματικά συγκλονιστικό, να φεύγουν δύο παιδιά για διακοπές και να γίνεται αυτό».

Την ίδια ώρα σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από την ομολογία του δράστη, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να ρίξει το… φταίξιμο στην 26χρονη, λέγοντας πως τελευταία τον ειρωνευόταν συνεχώς: «Το τελευταίο διάστημα τσακωνόμασταν συχνά και οι καβγάδες ήταν έντονοι. Με ειρωνευόταν και με πρόσβαλλε κι αυτή ήταν η κυριότερη αιτία της έντασης μεταξύ μας. Αυτό έγινε και την ημέρα που ήμαστε μέσα στο αυτοκίνητο, προχθές. Αρχίζαμε να φωνάζουμε και να τσακωνόμαστε. Τράβηξα κατά λάθος το χειρόφρενο, έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου και το αμάξι βγήκε από τον δρόμο».

Τι φοβόταν η Γαρυφαλλιά

Σύμφωνα με τον δικηγόρο και φίλο της οικογένειας, Αλέξη Κούγια, η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, του εκμυστηρεύτηκε τις υποψίες που είχε η κόρη της ότι ο 30χρονος παρακολουθούσε το κινητό της.

«Η επαφή της κοπέλας με τον συγκεκριμένο νεαρό ήταν τον τελευταίο έναν χρόνο περίπου. Οι γονείς της δεν τον είχαν δει αλλά πληροφορίες για την προσωπικότητά του είχαν μόνο από την κόρη τους. Ο πατέρας του 30χρονου είναι δάσκαλος στο επάγγελμα και η μητέρα νηπιαγωγός ενώ ο νεαρός είχε σπουδάσει πληροφορική. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησαν το παιδί τους να πάει για πρώτη φορά διακοπές με τον φίλο της γιατί πίστεψαν ότι ο νεαρός είναι από καλή οικογένεια. Το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα μου εκμυστηρεύτηκε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, η κόρη της είχε μια ανησυχία. Είχε ρωτήσει τη μητέρα της αν ήταν δυνατόν να διαπιστώσει αν παρακολουθείται το κινητό της τηλέφωνο κι αν μπορούσε κάποιος να πληροφορείται το περιεχόμενο των μηνυμάτων της κοπέλας. Μετά από μια έρευνα που έκανε η μητέρα της διαπίστωσε και της απάντησε ότι αυτό είναι εφικτό» είπε ο Αλέξης Κούγιας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΜΕGA.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.