Φρίκη: Ο αστυνομικός πήγε τη 19χρονη στη Sirina για να γυρίσει ταινία

Φρίκη: Ο αστυνομικός πήγε τη 19χρονη στη Sirina για να γυρίσει ταινία

Μία εβδομάδα πριν τη σύλληψη συμμετείχε σε ταινία.

Σοκαριστικές είναι οι νέες πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, σύμφωνα με τις οποίες μία εβδομάδα πριν τον βιασμό της στην Ηλιούπολη, η 19χρονη πήρε μέρος στα γυρίσματα ερωτικής ταινίας, μετά από ραντεβού που της έκλεισε ο αστυνομικός με ανθρώπους της εταιρίας Sirina.

Όπως αναφέρει το επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ της σελίδας, ο αστυνομικός εμφανίστηκε 10 ημέρες πριν, συνοδεία της 19χρονης, στα γραφεία της εταιρείας του Δημήτρη Σειρινάκη στο Π. Φάληρο, συστήνοντας τη 19χρονη ως σύντροφό του.

Σκοπός του ήταν να βάλει τη 19χρονη στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών. Ζήτησε από την παραγωγή να περάσει από κάστινγκ και να πρωταγωνιστήσει σε μία από τις επόμενες παραγωγές της Sirinas Entertainment.

Η 19χρονη υπέγραψε συμβόλαιο 50 σελίδων με την εταιρία και ακολούθησε κατόπιν την προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα απ’ όλους τους συντελεστές των ταινιών της εταιρείας. Ζητήθηκε ταυτότητα που αποδείκνυε ότι δεν είναι ανήλικη, ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, ενώ ο αστυνομικός ήταν απών. Παρέλαβε τη 19χρονη μετά το τέλος των γυρισμάτων και το μπλουζάκι με την επωνυμία Sirina, το οποίο φορούσε κατά την μεταφορά του στην εισαγγελία, το είχε πάρει από τα γραφεία της εταιρίας παραγωγής.

Η απάντηση της εταιρείας αναφέρει τα εξής, μετά τις αποκαλύψεις:

«Σοκ προκάλεσαν στη γνωστή εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών Sirina Entertainment οι αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας την Κυριακή αναφορικά με την υπόθεση εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, η οποία εκδιδόταν από τον αστυνομικό-φίλο της, ενώ από τα 11 της χρόνια ο ίδιος ο πατέρας της, την βίαζε. Τέτοιες συμπεριφορές είναι γνωστό ότι θεωρούνται απερίφραστα καταδικαστέες από την Sirina Entertainment και πάγια θέση της είναι ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να στηλιτεύονται και να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη ώστε να λογοδοτούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.»

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.