«Μιλάμε για κύκλωμα»: Αποκαλύψεις για την 19χρονη που βίαζαν και εξέδιδαν στην Ηλιούπολη 

«Μιλάμε για κύκλωμα»: Αποκαλύψεις για την 19χρονη που βίαζαν και εξέδιδαν στην Ηλιούπολη 
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την 19χρονη που βίαζαν και εξέδιδαν στην Ηλιούπολη

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την 19χρονη που βίαζαν και εξέδιδαν στην Ηλιούπολη. Ενταλμα σύλληψης για τρίτο πρόσωπο, το όποιο φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 19χρονης, την οποία βίαζε ο πατέρας της και την προωθούσε στην πορνεία αστυνομικός αναμένεται να εκδοθεί εντός των επόμενων ωρών.

Σύμφωνα με την RealNews, το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται να είναι ο άνθρωπος, ο οποίος έκλεινε τα “ερωτικά” ραντεβού, δηλαδή έβρισκε τους πελάτες και εκτιμάται ότι γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον εφιαλτικό κόσμο της εμπορίας ανθρώπων αλλά και τα κυκλώματά του.

Η δικηγόρος της 19χρονης, κα Αντωνία Λεγάκη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, είπε, μεταξύ άλλων, για την υπόθεση: «Ο άνθρωπος αυτός την είχε αιχμάλωτη επί 1,5 μήνα την εξέδιδε χτυπώντας την, προσπαθούσε να της δώσει ναρκωτικά ή της στερούσε την τροφή. Είναι ένα παιδί ακόμα παγωμένο απέναντι σε αυτό που της συνέβη. Η προσέγγιση ήταν μια κανονική προσέγγιση για μια σχέση. Το κορίτσι ήθελε να φύγει από το σπίτι της και ήταν ευάλωτη. Ένιωσε ασφάλεια επειδή ο άνδρας ήταν αστυνομικός. Αυτός ήλεγχε τις επικοινωνίες της. Είχε έναν έλεγχο. Ο περίγυρος δεν είχε καταλάβει… το κορίτσι φοβόταν πάρα πολύ, την απειλούσε ότι θα σκοτώσει την μητέρα και τα αδέρφια της.», ανέφερε.

«Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Μιλάμε για κύκλωμα. Αυτό το κορίτσι έχει κατανομάσει ότι ήξερε. Έκανε ό,τι μπορούσε. Η μητέρα της δεν γνώριζε. Αυτό περιγράφει η κοπέλα.», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version