Euro 2020: Αποκάλυψη – Τι έκανε ο εισβολέας στον τελικό και δεν το έδειξαν οι κάμερες

Euro 2020: Αποκάλυψη - Τι έκανε ο εισβολέας στον τελικό και δεν το έδειξαν οι κάμερες

Η νέα εισβολή χειροκροτήθηκε.

H παράδοση που υπήρχε με τους «εισβολείς» φιλάθλους σε τελικούς μεγάλων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων συνεχίστηκε και στον τελικό του Euro 2020 στο Γουέμπλεϊ.

Παρόλα τα ισχυρά μέτρα ασφάλειας, ενισχυμένα λόγω πανδημίας, ένας φίλαθλος κατάφερε να μπει και να ξεγυμνωθεί στον αγωνιστικό χώρο, στο δεύτερο ημίχρονο του τελικού ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία.

Αυτή τη φορά δεν ήταν κάποιος σελέμπριτι εισβολέας όπως ο Τζίμι Τζαμπ, ούτε κάποιος που προσπάθησε να περάσει ένα μήνυμα πετώντας κάποια σημαία ή γράφοντας κάτι πάνω στο σώμα του.

Ο τολμηρός εισβολέας μπήκε στο γήπεδο και άρχισε να τρέχει προκλητικά δίπλα στους ανθρώπους της ασφάλειας, αποφεύγοντάς τους για αρκετή ώρα. Έριξε μάλιστα έναν κάτω ενώ νωρίτερα είχε βγάλει την μπλούζα του, με μεγάλο μέρος του γηπέδου να τον αποθεώνει όσο απέφευγε τους σεκιούριτι και άλλους να αποδοκιμάζουν.

H οδηγίες της UEFA είναι πια γνωστές τα τελευταία χρόνια, οι κάμερες να φεύγουν από τους εισβολείς των γηπέδων, οπότε και χτες όσοι παρακολουθούσαν τον τελικό της διοργάνωσης δεν είδαν την πορεία του ξανθού νεαρού στο γήπεδο, ούτε τη σύλληψή του.

Παρόλα αυτά βίντεο μέσα από τις κερκίδες των οπαδών αποκάλυψαν την ταυτότητα του νεαρού.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.