
Aπό τη φροντίδα των ασθενών με Covid-19 στο πιο διάσημο εξώφυλλο.
Η Μάγκι Ρόλινς έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να μοιράζεται τον χρόνο της ανάμεσα στη νοσηλευτική και το μόντελινγκ, βρίσκοντας χρόνο να φωτογραφίζεται για μεγάλα brands παράλληλα με την εργασία της ως νοσοκόμα.
Το 28χρονο μοντέλο βρέθηκε στο κέντρο της πανδημίας να φροντίζει τους ασθενείς από τον covid-19 σε υγειονομική μονάδα του Κουίνς. Τον Ιούλιο όμως του 2021 ετοιμάζεται για το μεγαλύτερό της βήμα στο μόντελινγκ, καθώς θα πάρει μέρος στην φωτογράφιση με μαγιό για το Sports Illustrated, το τεύχος του οποίου περιμένουν εκατομμύρια ανθρώπων ανά τη Γη μία φορά τον χρόνο.
«Όταν μου προσφέρθηκε η συγκεκριμένη δουλειά, δεν το σκέφτηκα καν. Ήμουν ήδη νοσοκόμα, εδώ και έξι χρόνια και αυτό το επάγγελμα αποτελεί πια αναπόσπαστο κομμάτι μου», δηλώνει η πανέμορφη Ρόλινς δείχνοντας ότι ακόμα και μετά τη διασημότητα δύσκολα θα αφήσει τη δεύτερη αγάπη της, τη νοσηλευτική.
Τελευταίες Ειδήσεις
- ΣΚΑΪ, πρώην σύντροφοι και… θανατική ποινή: Το τριπλό χτύπημα που εξόργισε τον Τσίπρα
- Η τρίτη δύναμη χωρίς κόμμα: Το παράδοξο των 27 που αλλάζουν το παιχνίδι
- Ο δρόμος Μητσοτάκη προς την κάλπη: Τραμπ, ΔΕΘ, Μάρμαρα, εκλογές


