Γλυκά Νερά: Μίλησε για πρώτη φορά η 40χρονη για τη σχέση της με τον Αναγνωστόπουλο

Γλυκά Νερά: Serial killer ο πιλότος (Vid)

Tι απάντησε μέσω του νομικού της εκπροσώπου.

Η αποκάλυψη του Mega στην εκπομπή Live News για την ύπαρξη μίας τρίτης γυναίκας, η οποία φαίνεται να είχε κάποιου είδους σχέση με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, χωρίς να μπορεί να διευκρινιστεί ακόμα αν ήταν απλή γνωριμία, επαγγελματική ή ερωτική σχέση, έχει προκαλέσει νέα ερωτήματα καθώς οι έρευνες για τα αίτια της δολοφονίας της Καρολάιν συνεχίζονται.

Σύμφωνα με το αρχικό ρεπορτάζ, τις πληροφορίες για την ύπαρξη της 40χρονης γυναίκας τις είχαν η οικογένεια της δολοφονημένης Καρολάιν και οι νομικοί εκπρόσωποί της.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» της Πέμπτης, ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός δήλωσε ότι «Ενδεχομένως να υπάρχουν εξελίξεις που θα μας κάνουν να πέσουμε από τα σύννεφα» προσθέτοντας ότι η οικογένεια της Καρολάιν γνωρίζει πολλά περισσότερα για το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία, χωρίς να έχει ακόμα μιλήσει δημόσια για τις πληροφορίες που κατέχει.

Η 40χρονη, η οποία συνδέεται με κάποιον τρόπο με τον 33χρονο συζυγοκτόνο, απάντησε μέσω του νομικού της εκπρόσωπου, ο οποίος δήλωσε πως η γνωριμία της με τον καθ’ ομολογία δολοφόνο δεν έχει ουδεμία σχέση με το δραματικό συμβάν στα Γλυκά Νερά.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται για τη διασαφήνιση της σχέσεώς της 40χρονης με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και την πιθανότητα να συνδέεται η σχέση αυτή με τη ρήξη στις σχέσεις του πιλότου με την Καρολάιν, παρότι έχει ξεκαθαριστεί ότι η ίδια δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.