Η «κρυφή» γνωριμία του πιλότου: 40χρονη γυναίκα στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ – Αρνείται τα πάντα εκείνη (Vid)

«Έβγαλε το τσεκούρι και...»: Η σοκαριστική σκηνή πριν το φόνο που δείχνει τι φρίκη ζούσε η Κάρολαϊν (Vid)

Πού στρέφονται οι νέες έρευνες.

Ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης στο Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο και ανέφερε τα νέα στοιχεία και πληροφορίες από την έρευνα που συνεχίζεται σχετικά με τα πιθανά αίτια της δολοφονίας της Κάρολαϊν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Σύμφωνα με το νέο ρεπορτάζ, η οικογένεια της 20χρονης ερευνούσε τον τελευταίο καιρό φήμες και πληροφορίες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του πιλότου με γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι γνωρίζει το όνομα της γυναίκας, η οποία είναι περίπου 40 ετών. Ερευνάται ακόμα αν η γνωριμία της 40χρονης με τον πιλότο συνδέεται με την αλλαγή στη σχέση του 33χρονου με τη δολοφονηθείσα σύζυγό του.

Η ίδια μέσω του δικηγόρου της δηλώνει ότι «ουδεμία σχέση έχει με την ερευνώμενη υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν».

Προς το παρόν από τα στοιχεία που έχει συλλέξει το τελευταίο διάστημα η αστυνομία, δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο από το κινητό και τα ψηφιακά ίχνη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που να τον φέρνει σε επαφή με τη 40χρονη γυναίκα, ώστε να χαρακτηριστεί το τρίτο πρόσωπο και να συνδεθεί με κάποιον τρόπο με τη δολοφονία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.