Χρήστος Παππάς: Δάσκαλε – Σ’ αγαπώ: Τα σημειώματα και η sim που βρέθηκαν στου Ζωγράφου

Τον εντόπισαν: Θέμα ωρών η σύλληψη Παππά

Σημειώσεις του χρυσαυγίτη που εξετάζονται.

Πολλές χειρόγραφες σημειώσεις βρέθηκαν στο κρησφύγετο του χρυσαυγίτη Χρήστου Παππά στου Ζωγράφου, μετά την έρευνα που πραγματοποίησε η Αντιτρομοκτρατική Υπηρεσία.

Στο ισόγειο διαμέρισμα του φυγόποινου βρέθηκαν αριθμημένα χαρτιά A4 με χειρόγραφες σημειώσεις, τα οποία οδηγούν στο συμπέρασμα πως το νούμερο δύο της εγκληματικής οργάνωσης επικοινωνούσε με άτομα από το στενό συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον κατά τη διάρκεια των μηνών που τον καταζητούσε η αστυνομία.

Ένα από τα πολλά κείμενα που βρέθηκαν κατά την έρευνα ξεκινούσε με τη λέξη «ΔΑΣΚΑΛΕ» και τελείωνε με την ένδειξη «ΔΧΠ».

Στο κείμενο στην πίσω όψη της σελίδας υπήρχαν ενδείξεις όπως «Σ’ αγαπώ» και «Αδέκαστος».

Όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στο διαμέρισμα βρέθηκαν επίσης δύο κινητά τηλέφωνα, δύο υπολογιστές, ένα τάμπλετ και ένα σκισμένο χαρτί με την εξής σημείωση: «Σου βάζω μία sim, η οποία ίσως δουλεύει για στιγμή ανάγκης».

Μεταξύ άλλων βρέθηκε και ένα τετράδιο 68 σελίδων. Μόνο σε τρεις από τις εξηνταοκτώ σελίδες του υπήρχαν χειρόγραφες σημειώσεις. Οι σημειώσεις ξεκινούσαν με τη φράση «Μεγάλη Παρασκευή» και τελειώνουν με τη φράση «Στον κόσμο».

Οι χειρόγραφες σημειώσεις έχουν ήδη σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για ανάλυση όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.