Τέλος εποχής για τον Δημήτρη Παπαδημούλη…

Τέλος εποχής για τον Δημήτρη Παπαδημούλη...

Τι ανακοίνωσε για την απόφασή του.

Μιλώντας στο ieidiseis.gr ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ανακοίνωσε και επίσημα την απόφασή του να αποχωρήσει από την πολιτική μετά το τέλος της τρίτης του θητείας στην Ευρωβουλή.

Μάλιστα την απόφασή του, όπως αποκάλυψε, την έχει πάρει εδώ και χρόνια και θα αποχωρήσει το 2024, όταν και θα συμπληρώνει 50 χρόνια στην πολιτική, καθώς εντάχθηκε στην αριστερά από το 1974.

«Διανύω την τρίτη μου θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο. Έχω αποφασίσει εδώ και χρόνια, ότι θα είναι και η τελευταία στα Κοινοβουλευτικά έδρανα, Ευρωπαϊκά ή Ελληνικά. Εντάχθηκα στην Ανανεωτική Αριστερά το 1974: Ρήγας Φεραίος-ΚΚΕ Εσωτερικού-ΕΑΡ-Συνασπισμός-ΣΥΡΙΖΑ. Πρωτοεκλέχτηκα στο Ευρωκοινοβούλιο το 2004, οπότε και αποχώρησα με πρωτοβουλία μου από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΝ»

Το 2024 που ολοκληρώνεται η θητεία μου στην Ευρωβουλή, συμπληρώνω 50 χρόνια συνεχούς πολιτικής παρουσίας και δράσης στην Αριστερά. Έως τότε, θα τιμήσω όσο καλύτερα μπορώ, την εντολή των συμπολιτών που με εξέλεξαν με την ψήφο τους πρώτο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Θα συνεχίσω, γεροί να είμαστε, να υπηρετώ τις ίδιες ιδέες, αλλά από τα μετόπισθεν.

Είμαι αντίθετος στις κοινοβουλευτικές ισοβιότητες και πιστεύω έμπρακτα ότι η εμπειρία των μεγαλύτερων πρέπει να συμβαδίζει με την ανάγκη διαρκούς ανανέωσης σε ιδέες αλλά και πρόσωπα. Έχω όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Αλλά βρίσκονται πολύ πέραν των κοινοβουλευτικών εδράνων».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.