Γλυκά Νερά: Εξοργισμένη η οικογένεια της Καρολάιν – Σε ποιους θέλει να κάνει ασφαλιστικά μέτρα

Οι πρώτες επίσημες αντιδράσεις της οικογένειας.
Νέο, κρυφό ημερολόγιο της Κάρολαϊν φέρνει στο φως η Dailymail

Οργισμένη είναι η οικογένεια της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο.

Η οικογένεια της Κάρολαϊν, στην Αλόννησο, προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα, μετά την άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Η μικρή Λυδία, η κόρη της 20χρονης Καρολάιν, βρίσκεται στο νησί των Βορείων Σποράδων, εκεί που μεγάλωσε η μητέρα της.

Ωστόσο, υπάρχει κάτι που ενοχλεί ιδιαίτερα τους παππούδες της μικρής Λυδίας, οι οποίοι έχουν αναλάβει την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού και αυτό δεν είναι άλλο από την συνεχή παρουσία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων έξω από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με όσα είπε ο διευθυντής σύνταξης του thenewspaper.gr, Δημήτρης Μαρεδής, στην εκπομπή Ευτυχείτε: «Οι άνθρωποι αυτοί θέλουν πλέον να ζήσουν ελεύθεροι, θέλουν να κάνουν μια καινούρια αρχή μαζί με τη μικρή Λυδία, χωρίς τις τηλεοπτικές κάμερες να τους καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο. Ο κος Χαρμάνης, ο δικηγόρος της οικογένειας, μίλησε για ασφαλιστικά μέτρα. Αν, δηλαδή, δεν απομακρυνθούν μέχρι σήμερα οι τηλεοπτικές κάμερες και οι φωτογράφοι από το σημείο, θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον των τηλεοπτικών καναλιών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ