Γλυκά Νερά: Μήνυσαν την σύμβουλο της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου – Τι συνέβη

Γλυκά Νερά: Μήνυσαν την σύμβουλο της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου – Τι συνέβη

Eπιμένει η Ένωση Ελλήνων Ψυχολόγων.

Δεν έχει κλείσει, όπως φαίνεται, ακόμα το θέμα της «ψυχολόγου» της 20χρονης Καρολάιν, καθώς η Ένωση Ψυχολόγων συνεχίζει να την πιέζει να προσκομίσει τα έγγραφα που να αποδεικνύουν τις ιδιότητες που επικαλείται πως έχει.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ψυχολόγων Βάσω Μπουκουβάλα είχε δηλώσει πως «έχουμε συγκεντρώσει πολλά στοιχεία και έχουμε συνεννοηθεί με τον νομικό μας σύμβουλο και θα προχωρήσουμε και παραπέρα νομικά. Δεν πρόκειται να το αφήσουμε».

Μετά την πρώτη μήνυση που είχε γίνει από την Ένωση, στην οποία ζητούσε εντός δύο ημερών, να παραδοθούν εγγράφως οι αποδείξεις των πτυχίων της Ελένης Μυλωνοπούλου και της άδειας εξασκήσεως του επαγγέλματος της ψυχολόγου. Δεν υπήρχε, όμως, απάντηση από τη σύμβουλο γάμου και ψυχικής υγείας οπότε η Ένωση προχώρησε σε νέα μήνυση για να πιέσει ακόμα περισσότερο τη σύμβουλο της νεαρής Καρολάιν.

Εκπρόσωποι της Ένωσης μετέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο κτήριο της ΓΑΔΑ, βρέθηκαν στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων και κατέθεσαν εκ νέου μήνυση κατά της Ελένης Μυλωνοπούλου.

Την ίδια ώρα διενεργείται και προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για τη γυναίκα που εμφανίστηκε σε όλα τα κανάλια με τον τίτλο της ψυχολόγου της δολοφονημένης Καρολάιν.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.