Ο συζυγοκτόνος Μπάμπης μιλάει για πρώτη φορά από τη φυλακή (Vid)

Γλυκά Νερά: Το προφίλ του Μπάμπη – Δεν κλαίει, είναι σύμφωνος με αυτό που κάνει (vid)

Oι απαντήσεις του σε κρίσιμα ερωτήματα.

Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» έθεσε κάποια σημαντικά ερωτήματα στον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και εκείνος μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού απάντησε σε όλα δίνοντας τη δική του πλευρά σε κάποιες από τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει.

«Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο» αναφέρει ο 33χρονος αρχικά ενώ σχετικά με την αγορά ενός οικοπέδου μέρες πριν από τη δολοφονία της νεαρής μητέρας, κάνει λόγο για ανακρίβειες λέγοντας:
«Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο. Η αλήθεια είναι πως και οι δύο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του».

O πιλότος ισχυρίζεται πως ήταν εκείνος που πλήρωσε τα χρήματα για την κηδεία της 20χρονης και όχι η οικογένεια της Καρολάιν. «Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας, αλλά εγώ. Εγώ τα πλήρωσα όλα» δηλώνει ενώ ο δικηγόρος της μητέρας της δολοφονηθείσας είχε πει πως ο 33χρονος απαίτησε από εκείνη να πληρώσει το φέρετρο.

Για όσα έχουν γραφτεί για τις σχέσεις με τον αυτόχειρα επιχειρηματία Σταύρο Δογιάκη, που είχε την ταβέρνα «Κρητικός» και εντοπίστηκε νεκρός προ ημερών, δηλώνει πως «δεν έχω καμία σχέση. Δεν γνωριζόμαστε και δεν έχω πάει στο μαγαζί του».

«Όπως ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν έχουμε ταξιδέψει στη Σούδα αυτή τη χρονιά», δήλωσε αναφορικά με το ταξίδι στη Σούδα που του καταλογίζεται.

Αναφορικά με το δημοσίευμα της Daily Mail για το κρυφό ημερολόγιο της 20χρονης δηλώνει ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
«Σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίας για το ημερολόγιο της Καρολάιν τη θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.