«Αυτή είναι γυναίκα»: Η αρετουσάριστη Μαρία Κορινθίου μας έστειλε αδιάβαστους… (Pics)

Μιλάμε για υπερθέαμα...
«Αυτή είναι γυναίκα»: Η αρετουσάριστη Μαρία Κορινθίου μας έστειλε αδιάβαστους... (Pics)

Φέρει, και δικαίως, ένα εξαιρετικά… βαρύ «τίτλο», που ουδεμία άλλη στη χώρα μας δε θα μπορούσε να τον κάνει δικό της και να τον υποστηρίξει με τον αέρα και την πληθωρική της εμφάνιση: «Η Μόνικα Μπελούτσι της Ελλάδος».

Ο λόγος, φυσικά, για την εντυπωσιακή Μαρία Κορινθίου. Η πασίγνωστη ηθοποιός κατά καιρούς έχει κάνει πληθώρα τολμηρών φωτογραφήσεων, από εκείνες που τις βλέπει το ανδρικό φύλο και παραμιλάει ακόμα και σε γλώσσες που δεν κατέχει.

Τα τελευταία χρόνια η Μαρία έχει μετριάσει τις, ας το πούμε έτσι, πιο προκλητικές εμφανίσεις, όμως παραμένει εξαιρετικά juicy και πηγαίνει (πράττονας άριστα) κόντρα στο ρεύμα που θέλει τις γυναίκες πετσί και κόκκαλο, εξαιρετικά αδύνατες και να φοράνε size… 0 σε όλα τους τα ρούχα.

Από καιρού εις καιρόν, η εκπληκτική κυρία Κορινθίου ανεβάζει κάποια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που υπενθυμίζει σε όλους πως η σπάνια μεσογειακή της ομορφιά παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο και υπάρχουν ορισμένες λήψεις που μόνο η ίδια μπορεί να «χαρίσει» στο κοινό.

Μία τέτοια, και μάλιστα αρετουσάριστη, αναρτήθηκε προσφάτως στο προφίλ της, με τους άντρες να λένε ξανά και ξανά «Αυτή είναι γυναίκα!»- και, μεταξύ μας, είμαστε απόλυτα σύμφωνοι.

Μας αδικείτε;

Δείτε παρακάτω τις φωτό και θα καταλάβετε προς τι ο ενθουσιασμός:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ