«Σκοτωμός» στη ΝΔ: Μήνυσαν τον Μπογδάνο

«Αυτόν τον δρόμο Κωνσταντίνε Μπογδάνε, θα τον πας μόνος σου»

Oι ανταλλαγές tweet πριν την αγωγή.

Αγωγή εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατέθεσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Ψυχάρης, με αφορμή σχόλια του νυν βουλευτή περί «δολιοφθοράς».

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Ανδρέας Ψυχάρης αναφέρει: «Καλημέρα. Κατέθεσα αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση και προσβολή προσωπικότητας κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπογδανου».

Η απάντηση Μπογδάνου: «Την ημέρα ακριβώς που παραπέμπεται ο Νίκος Παππάς, ο Ανδρέας Ψυχάρης αποπροσανατολίζει διαλαλώντας ότι μου κάνει αγωγή για 250.000€ επειδή χρησιμοποίησα τη λέξη ‘δολιοφθορά’! Στην κρίση όλων, το αν επιθυμεί να κάνει ζημιά ή όχι στη ΝΔ. Για τα υπόλοιπα υπάρχουν νόμοι και θεσμοί» έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ, σχολιάζοντας την αγωγή Ψυχάρη.

«Σκοτωμός»

Μπορεί ο Ανδρέας Ψυχάρης να μην αναφέρει στην ανάρτησή του τον λόγο που κινήθηκε νομικά εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, αλλά πρόσφατα είχαν έναν διαδικτυακό καβγά, από τον οποίο δεν έλειψαν και οι σκληροί χαρακτηρισμοί.

«Θα με μηνύσετε για τη λέξη ‘δολιοφθορά’; Εμπρός, λοιπόν. Ζητώ προκαταβολικά την άρση της ασυλίας μου. Διότι, κε Ψυχάρη, έχετε μπερδευτεί. Εγώ δεν είμαι υπάλληλός σας να μου απευθύνεστε με προστακτικές. Είμαι αυτοδημιούργητος επαγγελματίας και βουλευτής Α Αθήνας ΝΔ», είχε πει μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ στον Ανδρέα Ψυχάρη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.