Γλυκά Νερά: Προσέφεραν και δουλειά στον δολοφόνο Μπάμπη!

Γιατί ζήτησε ο ίδιος να εργαστεί στη φυλακή.
«Αυτά τα λέει η αστυνομία»: Διαψεύδει και δίνει νέα εκδοχή ο πιλότος

Ο καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών έχει μεταφερθεί εδώ και ημέρες στην ΣΤ πτέρυγα του Κορυδαλλού σε VIP κελί με τρεις συγκρατούμενους και ειδικά μέτρα προστασίας καθώς η διεύθυνση της φυλακής φοβάται ότι μπορεί να ισχύσει ο «άγραφος νόμος της φυλακής» από τους άλλους κρατούμενους.

Ακόμα και το επισκεπτήριο στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, δίπλα ακριβώς από το αρχιφυλακείο, σε έναν χώρο που δεν έχουν πρόσβαση οι υπόλοιποι κρατούμενοι της φυλακής.

Παρόλα αυτά, ο 33χρονος πιλότος έχει αποφασίσει ότι θα εργαστεί κατά τη διάρκεια της προφυλάκισής του, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ALPHA, καθώς γνωρίζει ότι η εργασία στη φυλακή μειώνει τον συνολικό χρόνο παραμονής μετά τη έκδοση των ποινών.

Παρότι το περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί για τον Αναγνωστόπουλο στην πτέρυγα του είναι αρκετά προστατευμένο, ο ίδιος σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, έχει ζητήσει από τις πρώτες ημέρες παραμονής του να δουλέψει σαν καθαριστής των φυλακών καθώς και ως γραφιάς στην καντίνα της φυλακής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ