Ο «mr ΟΦΗ» έγινε θείος από ομοφυλόφιλους γονείς

Ο «mr ΟΦΗ» έγινε θείος από ομοφυλόφιλους γονείς

Μεγάλωσε η οικογένεια ιδιοκτητών του κρητικού συλλόγου.

Η οικογένεια του ΟΦΗ μεγάλωσε φέρνοντας ευτυχία στην οικογένεια των ιδιοκτητών καθώς ο Ευάγγελος Μπούσης και ο σύντροφός του σχεδιαστής Peter Dundas απέκτησαν γιο με παρένθετη μητέρα.

Ο Ευάγγελος Μπούσης είναι αδελφός του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση αλλά και συνεργάτης και σύντροφος του διεθνούς φήμης σχεδιαστή Peter Dundas.

Ο Ευάγγελος Γούσης είναι γόνος της ισχυρής επιχειρηματικής οικογένειας του Δημήτρη Μπούση, με ελληνική καταγωγή και με αλυσίδα από πολλά σούπερ μάρκετ σε όλο τον κόσμο. Οι επιχειρήσεις τους έχουν έδρα στο Σικάγο των ΗΠΑ ενώ η μητέρα του Ευάγγελου Μπούση, η Ελένη Μπούση, αποκαλείται «Μητέρα Τερέζα του Σικάγου» για το φιλανθρωπικό της έργο.

Σε ανάρτησή του στο Instagram o γνωστός σχεδιαστής αναφέρει «ο EV κι εγώ γιορτάζουμε την ημέρα του πατέρα, κρατώντας στην αγκαλιά μας τον γιο μας Αλέξιο-Πήτερ. Είμαστε τώρα μία οικογένεια και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την άφιξη του μικρού αγγέλου μας.

Ευγνωμονούμε την υπέροχη παρένθετη μητέρα και την οικογένειά της που έκαναν αυτό το ταξίδι μαζί μας. Επίσης τους θαυμάσιους γιατρούς μας, την υπέροχη μαία που τον παρέδωσε υγιή, τους υποστηρικτές μας φίλους και την Καλιφόρνια που άφησαν παιδιά σαν εμάς να γίνουν μπαμπάδες τόσο ομαλά… Η αγάπη πάντα νικάει…»

Ο Ευάγγελος Μπούσης έγραψε επίσης χαρούμενος: «Είμαστε πάνω από το φεγγάρι και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι. Σήμερα είναι ξεχωριστή μέρα. Ελπίζουμε να είμαστε οι καλύτεροι πατέρες που μπορούμε για το αγοράκι μας…».

Ο «mr ΟΦΗ» έγινε θείος από ομοφυλόφιλους γονείς

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.